Sebastian Grundtvig er fremme i kvartfinalen efter uddelingen af endnu et æg. Desuden i semifinale i double efter jævnbyrdig kvartfinale

Ved  Category 2 turneringen Grawe Open i Maribor, Slovenien fortsatte Sebastian Grundtvig sin imponerende sejrs-række, da han i 1/8-finalen vandt 6-2, 6-0 over Briek Thijssen (BEL).
Ifølge Euroelite Tennis brugte Sebastian en halv time på at finde sin rytme, inden han med 9 partier på stribe afgjorde kampen.

I kvartfinalen fredag er modstanderen 1. seedede Moritz Stoeger (GER), der ifølge acceptance-listen er rangeret som no. 37.
Han var oversidder i 1. runde, og han har derfor kun spillet 2 kampe, hvor Sebastian har været gennem 3 kval-kampe og 3 kampe i hovedturneringen.
Stoeger vandt i 2. runde 7-6(8), 6-2 over Jean Marc Malkowski (SUI), og i 1/8-finalen blev det 6-1, 6-3 over 15. seedede Nemanja Subanovic (SRB).

Forhåbentlig er Sebastian ikke “lullet i søvn” efter de mange sikre sejre, da man må formode, at han får væsentlig hårdere modstand næste gang.

At det ikke altid går alt for nemt fik Sebastian en forsmag på i double-rækken, hvor han sammen med Leyton Rivera (SWE) er fremme i semifinalen.
Onsdag vandt de ganske vist sikkert 6-2, 6-3 over 1. seedede Sebastian Gima (ROU)/Moritz Stoeger (GER), men i torsdagens kvartfinale blev det en anderledes jævnbyrdig affære, da de med stort besvær vandt efter en tæt match-tiebreak over Louis Herman/Mathieu Strauss (BEL) med cifrene 6-3, 5-7, [11-9].

I semifinalen fredag møder de Severin Steiner/Jeffrey Von Der Schulenburg (SUI), der i kvartfinalen mødte 3. seedede Moritz Hoffmann/Nic Wiedenhorn (GER), der trak sig ved stillingen 4-4 i 1. sæt.

Her følger torsdagens rapport fra Euroelite Tennis

14 MAY: Maribor, Slovenia Grade 2 TEAfter taking out the #7 seed from Russia in great style (64, 60) then partnering…

Posted by Euroelite Tennis on 14. maj 2015

Forrige artikelWTA Rom: Tredje rundes resultater
Næste artikelTV Kampe fredag: 3 kvartfinaler på både TV3 Sport 2 og Canal8 Sport. Alle 4 på Tennistv.com
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.