Når man slår verdens nummer 1, 2 og 3, så er der ingen tvivl om kvaliteten.

Da der for første gang var ATP Finals i London, blev det en finale mellem russiske Nikolay Davydenko og argentinske Juan Martin del Potro. Russeren vandt kampen 6-3, 6-4.
The Internazionali BNL d'Italia 2015 - Day Five
Dominic Thiem er noget overraskende færdig ved årets Wimbledon. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

11 år senere stod der igen en russer i finalen, Daniil Medvedev, der stod over finalisten fra 2019, Dominic Thiem. Det var de to spillers 5. møde med 3-1 til Thiem.

Det var en tæt og intens kamp, hvor begge spillere præsterede toptennis på hylden OVER den øverste!!! Alle tre sæt bølgede frem og tilbage, og begge spillere formåede kun at bryde hinandens serv en gang hver trods mange muligheder. I sidste og afgørende sæt fik Medvedev hurtigt et afgørende blik, som han ikke gav tilbage i resten af sættet. Medvedev vandt 115 point i hele kampen mod Thiems 112. Dette vidner også om, at det var en god og tæt finale.

Efter 2 timer og 42 minutter tog russeren dermed sin største titel i karrieren, da han lukkede ATP Finals i London med en sejr på 4-6, 7-6 (2), 6-4. Medvedev lukkede kampen med en es og fejrede sejren med en meget rolig scene. Det var ikke just til at se, at han havde vundet turneringen.

Forrige artikelDH herrer: Kæmpe drama mellem HIK og Lyngby
Næste artikelLivestream fra Svenska Tennisserien inne 20-21 med danske deltagere
Avatar photo
Kristian Asbjørn Korsgaard er 31 år og har spillet tennis siden 2005. Pt. spiller han i Hobro Tennisklub. Kristian har været tennisentusiast i mange år med særlig interesse for WTA-touren. Han ser så meget tennis som muligt for at holde sig opdateret og kunne ajourføre læserne på Tennisavisen.dk.