Lørdag blev semifinalerne ved SM indendørs afgjort. To af af de fire kampe blev vundet på walk over. Hos herrerne måtte Philip Ørnø trække sig fra sin semifinale mod klubkammeraten i Gentofte, Oskar Brostrøm Poulsen, da Philip er taget med Christian Sigsgaard til Spanien som coach.
Hos damerne har Rebecca Munk Mortensen spillet sig i finalen i en ITF kat. 4 turnering i Frankfurt, og det bevirker at hun ikke kunne møde frem og spille sin semifinale mod klubkammeraten i KB, Vilma Krebs Gyllested.

I den anden semifinale stod førsteseedede Karen Barritza, Birkerød overfor fjerdeseedede Karoline Laursen, KB, o det blev en noget ensidig affære, idet Karen vandt med de klare cifre 6-2 6-0. Karen er dog også klar favorit til at vinde i finalen.

Hos herrerne var der set frem til opgøret mellem førsteseedet Carl Emil Overbeck fra KB og Sebastian Grundtvig, HIK. Kampen blev dog aldrig særlig spændende, for Sebastian fik hurtigt overtaget i kampen og så sig aldrig tilbage i et opgør som endte med klar sejr til HIK-spilleren på 6-1 6-2. I dag står Sebastian så overfor sin tidligere klubkammerat, Oskar Brostrøm Poulsen, og Sebastian må bære favoritværdigheden i det opgør.

Resultater:

Damerne:
Karen Barritza, Birkerød (1) – Karoline Laursen, KB (4) 6-2 6-0
Vilma Krebs Hyllested, KB – Rebecca MUnk Mortensen, KB (3) w.o.

Herrene:
Sebastian Grundtvig, HIK – Carl Emil Overbeck, KB (1) 6-1 6-2
Oskar Brostrøm Poulsen, Gentofte – Philip Ørnø, Gentofte w.o.

Finalerne spilles i dag fra kl. 10. og kan følges via link på Tennisavisens eller Facebookside