Lørdagens semifinaler spilles kl. 14.30 på KBs anlæg på Peter Bangs Vej 147

KB – HIK

KB kan ikke frasige sig favoritværdigheden i dette opgør, men de senere år har de to hold leveret tætte, intense og spændende opgør, og det kan meget vel også blive tilfældet i morgen. Begge hold har spillere på holdkortet, som er engageret i udlandet og derfor er usikre til opgøret. I den indberettede opstilling har begge hold svensk på toppen, og ser yderst homogene ud på de efterfølgende singler. Vi tipper 4-1 til KB.

Holdopstillinger:
Markus Eriksson (SWE) – Filip Bergevi* (SWE)
Johannes Ingildsen** – Valdemar Pape
Simon Friis Søndergaard – Thomas Kromann
Anders Grinderslev – Christoffer Kønigsfeldt

*Filip Bergevi spiller ITF-turnering i Egypten. Hvis han ikke når hjem, indtræder Alexander Kønigsfeldt i HIK’s opstilling.
**Johannes Ingildsen spiller ITF-turnering i Portugal. Hvis han ikke når hjem, indtræder Søren Hess-Olesen i KB’s opstilling.

Århus 1900 – HRT

Som i det andet stiller de to hold med udenlandsk spiller på førstesinglen, og HRT har også en tysk spiller på tredje. Der er ingen favorit i dette opgør, som meget vel kan blive afgjort i en Golden MTB. HRT har en svag fordel i de første singler, mens den fordel tipper til Århus 1900 på de to sidste singler. Vi tipper 4-3 til HRT

Holdopstillinger:
Stefan Seifert (GER) – Matteo Viola (ITA)
Alexander Lykou – Henrik Heise Korsgaard
Andreas Bjerrehus – Friedrich Klasen (GER)
Anders Holm – Maxim Landa

Forrige artikelSlutspil damer: KB er klar favorit mod HIK
Næste artikelMasters Miami: Virus tvinger Clara Tauson til at opgive i Miami Open
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.