Slut med at vente på din makker. Varm op når som helst og hvor som helst, ved at bruge denne nye supersmarte mobile boldmaskine, der kan variere i både skud og hastighed. Og så koster den kun 1.700 kr.

I juni 2018 starter en crowfunding-kampagne på Indiegogo, med det formål at skaffe den fornødne kapital til at masseproducere verdens mest mobile boldmaskine til tennis, der forventes igangsat i efteråret 2018. Navnet på boldmaskinen er “Slinger”.

Slinger er reelt set en stor taske med plads til dit almindelige tennisudstyr – og nåja, så har den en indbygget fuldfunktionel boldmaskine, der let kan transporteres rundt, da den kun vejer ca. 5,5 kg.

Boldmaskinen kan let programmeres til at sende bolde afsted i hastigheder mellem 5-35 km/timen, og du vælger nemt blandt forskellige teknikker og slagmetoder på maskinen, som du ønsker at træne.

Indstil din Slinger boldmaskine til ønsket hastighed og slagøvelse
Indstil din Slinger boldmaskine til ønsket hastighed og slagøvelse

Slinger kører på batteri og kan holde helt op til 5 timer på en enkelt opladning – og så er der stadig plads til ketchere, 36 bolde, håndklæde og vanddunke i tasken. Du kan endda også oplade din smartphone eller tablet, mens du spiller. Smart!

Bag Slinger er Joe Kalfa, som er CEO og grundlægger. Han udtaler om projektet:

Da tennis fortsætter med at vokse i popularitet, søger både profesionelle tennisspillere og motionsspillere nye og omkostningseffektive måder at træne og forbedre sig op. Med Slinger ønskede vi, at alle spillere kunne arbejde på deres tennisspil, eller igangsætte en hurtig træningsøvelse næsten hvor som helst, uanset om det er på tennisbansen, mens du venter på din makker, i parken, haven eller sågar din indkørsel.

Med et stort marked på over 100 millioner tennisspillere rundt omkring i verden – værdiansat til over 8 milliarder dollars i USA og Storbritannien alene – henvender Slinger’s mobile, nemme og omkostningseffektive løsning sig til tennisspillere af alle typer.

Slinger har været i udvikling i mere end 18 måneder og har allerede en fuldt fungerende prototype, som i øjeblikket testes af tennisfolk. Er du interesseret i en Slinger, kan du se mere på deres aktuelle Indiegogo-kampagne, hvor du fra ca. 1.700 kr. kan bestille en Slinger. Venter du til den kommer i butikkerne i oktober forventes til prissat til ca. 2.500 kr., så du sparer altså 40% ved at bestille nu.

Se og køb Slinger her: Slinger – The Most Portable Tennis Ball Launcher

Her kan du se prisen på de forskellige varianter Slinger kan købes i:

Prisliste på Slinger
Prisliste på Slinger

Artiklen er sponsoreret

Forrige artikelTirsdag 26. juni: Krunic og Konta spiller om at møde Wozniacki i runde 3
Næste artikelITF Junior Odense: Super præstation bag Elmer Møllers første Grade 4 titel
Avatar photo
Anders Baron er stifter og medejer af Tennisavisen.dk. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver hovedsageligt om tennis i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på e-mail anders@tennisavisen.dk eller LinkedIn.