Den 11. og 12. september afholder Birkerød Tennisklub et tennisseminar hvor de får besøg af en de “tunge drenge” i trænerfaget internationalt set.

Det drejer om Mike Barrell, England. Han er blandt tenniskyndige et meget stort navn specielt når det gælder udvikling af træningsprogrammer til U10 spillere. Han har startet Tennis træner firmaet Evolve9 der har specialiseret sig i at uddanne tennistrænere verden over.

Mike Barrels erfaring er meget stor, idet han har arbejdet for LTA (det engelske tennisforbund)  igennem mange år ligsom som han har fungeret som lærer/træner under USTA (Det amerikanske tennisforbund), ATP (Spillernes forbund), BTCA (Det britiske trænerforbund) , ITF (Det internationale tennisforund) og mange klubber/organisationer. Ja, vi kunne nok bruge en del tid på at slynge den ene forkortelse efter den anden ud, der dækker over forbund og organisationer der har benyttet sig af Mike Barrell. Med andre ord har Birkerød gjort et scoop ved at engagere englænderen til seminaret.

Hvorfor har de i Birkerød Tennisklub valgt at engagere en sådan kapacitet til deres tennisseminar. De ønsker at deres og andre trænere bliver inspireret og uddannet til at undervise børn under 12 år i at spille tennis.

Håbet er at det giver afsmitning på talenarbejdet og glæden ved at spille tennis for de helt unge.

Billedet er fra Birkerød Tennisklubs sommercamp i år.

 

Forrige artikelUS Open: Velspillende Wozniacki satte Petkovic til vægs
Næste artikelUS Open: Halep og Kvitova sendt ud af kval-spillere
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.