Goe gamle Shakespeare har været årsag til mange bemærkninger – også denne.

Når man ser på Australian Open i år, så kan man ikke undgå at stille sig selv dette spørgsmål. Hvorfor blev Victoria Azarenka ikke seedet i en turnering hun har vundet to gange?

Jow siger du, men hun var jo røget ud af syne i ranglisten på grund af en skade, så må man kæmpe sig vej tilbage. Fair nok, men det er ikke særlig hensigtsmæssig i årets første slam turnering, hvor alle er lidt rustne.
De hersens slam turneringer har muligheden for at seede som de vil og på den måde tage lidt hensyn til både omsætning og fairness.

Caroline Wozniacki og Victoria Azarenka leverede en glimrende til særdeles velspillet kamp – den skulle blot ikke have forekommet før i det mindste 3. eller 4. runde.
Spillerne skal selv ansøge om en beskyttet rangering i forbindelse med længerevarende skader, men i dette tilfælde har man kunnet følge med i Azarenkas kamp om at nå tilbage til at være skadesfri. Man har kunnet overveje, om det ikke var rimeligt at seede hende, hvis hun blev klar.

Nej der blev ikke gjort noget. En god ven af mig Todd Spiker der har været tenniskommentator i mange år har følgende kommentar:

[quote_box_center]”Men selv hvis det havde været en usikker beslutning denne gang, er jeg enig i, at et fornuftigt hensyn i seedningen bør gøres i enkelte tilfælde, hvor der kan ske en uhensigtsmæssig kamp sammensætning. Måske ikke placere nogen højt op i seedningen, men i det mindste i den nederste halvdel, så andre seedede spillere kan være afskærmet fra en lignende situation i hvert fald indtil 3. runde.”[/quote_box_center]

En anden kommentator Chris Chase der skriver for USA Today har denne kommentar i en længere artikel om dette problem:

[quote_box_center]”Caroline Wozniacki, No. 8 seedet ved Australian Open, blev fortrængt fra årets første Grand Slam torsdag, og kun fordi hver slamturnering er for vattet til at seede spillere baseret på talent niveau, ikke placerings point.
Wozniackis anden runde tab (6-4, 6-2) kom på grund af Victoria Azarenka, en spiller der to gange har vundet Australian Open og tidligere verdens No. 1. Azarenka er gledet hele vejen til nr 44 på ranglisten på grund af en skade sidste år.
Disse to kvinder havde intet at gøre i et møde i en anden runde match, men kom til det fordi de store selskaber bag slamturneringerne er for dovne når det gælder seedning.”[/quote_box_center]

Du kan læse hele artiklen her:

http://ftw.usatoday.com/2015/01/caroline-wozniacki-australian-open-victoria-azarenka-seeding

 

Forrige artikelTwitter: Ana Ivanovic misser Fed Cup.
Næste artikelAustralian Open: Ingen vaklen hos Sharapova i 3. runde. Halep og Bouchard videre
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.