Så gik den ikke længere for verdens bedste tennisspiller, der i kvartfinalen ved Qatar Open måtte se sig slået af kroatiske Ivo Karlovic med 7-6, 6-7, 6-4 efter et intenst opgør. Uden at ryste på hånden kunne David Ferrer sikkert spille sig i semifinalen.

Qatar Open, som spilles i Doha, er én af årets første ATP-turneringer, og inden turneringsstart meldte flere af de store stjerner sig klar.

Blandt andre Rafael Nadal og Novak Djokovic, der nu altså begge er slået ud af den stærkt besatte turnering, hvor især den sidstnævnte indtil i dag overlegent har fejet al modstand af banen.

Efter næsten at have fløjet igennem Qatar Open måtte Djokovic altså bøje sig i støvet for kroatiske Ivo Karlovic, der for anden gang i karrieren slog den syvdobbelte Grand Slam-mester. Første sæt kunne Djokovic dog sikre sig efter en tie-break, der hele 7-2.

Men Karlovic fik vendt et truende nederlag til en overraskende sejr i de efterfølgende sæt. Kvartfinalen skulle langt over de to timer før opgøret fandt sin endelig afgørelse og ikke mindst sin endelige vinder.

Noget overraskende var det Karlovic – der på sin vej blandt andet har slået Nikoloz Basilashvili – der efter 2 timer, og 15 minutters spil altså kunne spille sig videre til semifinalen, hvor han møder den stærke spanske spiller David Ferrer, der via en komfortabel sejr over tyske Dustin Brown også er klar til semifinalen.

Ferrer har vist stor stabilitet, og har kun afgivet ét enkelt sæt i løbet af turneringen. Spanieren tabte det første sæt i hans første kamp, men har derefter vundet de efterfølgende seks sæt, hvilket har sikret ham en plads i semifinalen.

Forrige artikelATP Chennai: Ukendt spanier stormer videre mod verdenstoppen
Næste artikelWTA Brisbane: 2 topseedede videre. Kerber og Lucky Loser færdig
Nikolaj Jensen
Nikolaj Jensen er en ung, ambitiøs tennisskribent, der udlever drømmen om at blive sportsjournalist. Nikolaj har selv spillet tennis i flere år, og har som målsætning at levere de bedste tennisnyheder og -historier til læserne på Tennisavisen.dk.