Elitedivisionsholdene dominerede playoffkampene

Styrkeforskellen mellem Elitedivisionens svageste hold og 1. divisions klubberne blev klart udstillet i lørdagens playoffkampe; blot et enkelt hold fra 1. division formåede at vinde og det var mod Elitedivisionens med afstand svageste hold. Resultaterne betyder at der i Elitedivisionen for herrer næste år er 2 hold fra vest og 10 fra øst.

Resultatet af kampene blev:

ALTS – ATK 0-4
Da ALTS bedste mand Andreas Moltke-Leth måtte trække sig i sin single, så blev den lille mulighed for gevinst i holdkampen slukket. ATK har en betydelig bredere og bedre trup.

Kløvermarken – HRT 0-4
Man kan roligt sige at Kløvermarken blev kørt over af HRT, alle kampe blev afgjort klart i to sæt.

Skovbakken – Hillerød 2-4
Det unge hold fra Århus var spået gode chancer mod de aldrende eks-stjerner fra Hillerød, og de unge fik da også skabt en spænding i kampen.2-2 efter fire jævnbyrdige singler, men så spillede Hillerød sin rutine og erfaring ud i stor stil i doublerne, som begge blev vundet i suveræn stil.

Virum/Sorgenfri – Helsingør 4-0
1. divisionsholdet fra Virum havde ingen problemer med at slå et svagt Helsingør-hold. Det har været en svær sæson for Helsingør i Elitedivisionen med meget store klø og holdet er nok bedst tjent med at rykke ned til et niveau, hvor holdet kan skabe lidt spænding i kampene.

Holdene i næste års Elitedivision udendørs:
KB
Gentofte
Hvidovre
HIK
Birkerød
Fruens Bøge
Lyngby
Århus 1900
ATK
HRT
Hillerød
Virum/Sorgenfri

Forrige artikelElitedivisionen: Playoff-kampe for damer afgjort
Næste artikelITF Junior College Park: Benjamin Hannestad vinder double-titel i US Open optakt
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.