Kampen mellem Sam Querrey, USA og Frederik Løchte Nielsen blev en seværdig kamp ved $ 50.000 ATP Challenger turneringen i Napa Valley, USA. På forhånd var Frederik ikke levnet mange chancer mod Querrey. Amerikaneren har været i top 20 i verden og aktuelt nr. 54 hvorimod Frederik lige nu er nr. 525.  Men danskeren havde absolut ikke tænkt sig at lægge sig ned og spille død.

I første spillede Frederik konsekvent angrebstennis og han prøvede at udnytte Querreys svage baghånd. Og det lykkedes langt henad vejen. Selvom Frederik blev brudt, brød han straks tilbage og viste i det hele taget en utrolig spillelyst der lover godt for hans tour i USA. Første sæt endte i en tiebreak hvor de to spillere var utrolig lige. Ved 5-5 lavede Frederik en “træls” dobbeltfejl og det endte med at Querrey servede første sæt hjem 7-6 (5).

I andet sæt startede Sam Querrey med at bryde Frederiks serv. Og det servegennembrud holdt han sættet igennem. Querrey brød endeligt ved 5-3 og tog sættet 6-3. Kampresultat: 7-6 (5),6-3 til den amerikanske kæmpefavorit.

Alt i alt leverede Frederik en god indsats, viste stor kampgejst og viste at han har niveau til at drille de “store.”

Forrige artikelATP Challenger Napa: Følg Frederik Løchte vs. Sam Querrey på Livestream TV
Næste artikelReportage fra Davis Cup i Kolding: Danmark båret frem til oprykning
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.