Glæden og den massive opbakning var tydelig da Odense Kommune, Boldklubben Marienlyst (BM) og Fyns Tennis Union (FTU) åbnede de seks nye indendørs tennisbaner i Marienlyst Tenniscenter Odense på Windelsvej 138, 5000 Odense C.  Tennisinteresserede i alle aldre kom forventningsfulde for at se resultatet af de mange års fælles indsats. De store smil og anerkendende kropssprog fra alle indikerede tydelig at de var imponerede.

 

Fuld tryk på banerne

Direktøren for Boldklubben Marienlyst, Jens Gantriis afsluttede den officielle talerække med at sige: ”Nu er det kedelige overstået, så skal der spilles tennis” – og det blev der i stor stil. Normalt spiller man maksimalt fire ad gangen på en tennisbane, men på åbningsdagen var der ofte 6-8 ad gangen der spillede med i 2-3 bolde på en gang. En af gæsterne, der normalt ikke spiller tennis, udtrykte i spøg sin undren over hvorfor man havde lavet de unikke ekstra streger til en mindre tennisbane for børn og begyndere. Han havde mere brug for at banen var større så den var lettere at ramme og så flere kunne spille samtidig. Meget rammende for den spontante glæde og leg der opsod på tennisbanerne både blandt garvede tennisspillere og gæster der ikke normalt spiller tennis.

 

Davis Cup helten Martin Pedersen fik kamp til stregen af Fruens Bøge spilleren Mads Elholm

Opvisningskampen mellem Martin Pedersen og den Odenseanske Mads Elholm var meget uformel. Selvom der var plads til adskillige showslag mellem benen med ryggen til nettet, så blev der demonstreret tennis på højt niveau der trak klapsalver fra publikum. Kampen blev stoppet ved stillingen 5-4 til Martin Pedersen og som Mads Elholm udtalte så var intet afgjort og han tabte i hvert fald ikke.

 

Leje af baner i Marienlyst Tenniscenter Odense

Vil du også spille tennis hele året, så kan du enten leje en fast banetid via din tennisklub, eller leje fleksibelt på timebasis uafhængigt af en tennisklub.

Pressemeddelelse

Forrige artikelU12 Eddie Herr: Clara Tauson stoppet af supertalent
Næste artikelITF Sousse, Tunesien: Julie Noe taber i 2. runde
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.