Lørdag blev tredje og sidste runde spillet i elitedivisionernes puljespil. Hos damerne vandt KB i pulje 1 en klar sejr på 6-0 over Birkerød, og med de samme cifre vandt Gentofte over Hvidovre.

Det betyder at KB vinder puljen og skal senest tirsdag meddele DTF om det er Hvidovre eller Birkerød som skal følge med over i mellemspilspuljen med KB. Gentofte placeres i den anden mellemspilspulje sammen med det hold som fravælges af KB. Mellemspilspuljerne bliver på fire hold hver, og de to sidste hold i puljerne placeres ved lodtrækning; enten Esbjerg og Fruens Bøge fra pulje 2 eller Lyngby og HRT fra pulje 3.

Hos herrerne vandt KB også pulje 1 meget overlegent, og skal ligeledes senest tirsdag meddele DTF om man vil have Lyngby eller Århus 1900 med over i mellemspilspulje 1. Helsingør placeres i mellemspilspulje 2 sammen med det hold som KB ikke vælger. Og Gentofte og HRT fra pulje 2 og  Birkerød og Hvidovre fra pulje 3 placeres derefter ved lodtrækning i de to respektive mellemspilspuljer.

Mellemspilpuljernes to runder (det indbyrdes opgør holdene imellem fra grundspilspuljerne tages med over i mellemspillet) spilles d. 16. og 23. august. De to bedst placerede hold i hver mellemspilspuljerne kvalificerer til slutspillet d. 30. og 31. august

Forrige artikelJohannes Ingildsen tabte finalen i Odense
Næste artikelDanskerne ude af den stærke juniorturnering i Roehampton
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.