Efter 4 uger med Premier Mandatory i Indian Wells og Miami tages hul på grussæsonen i Charleston, hvor Caroline Wozniacki måske kan fortsætte en opadgående formkurve. Der afvikles ingen ATP turneringer, men til gengæld 3 stærkt besatte Challengers, hvor flere juniorer får chancen

Mange af topspillerne på WTA-touren holder turnerings-pause efter 4 uger med Premier Mandatory turneringerne i Indian Wells og  Miami, men flere af spillerne tager i den kommende uge hul på grussæsonen i Charleston, hvor Premier turneringen Volvo Car Open afvikles med 3 top 10 spillere og 5 top 20 spillere er seedet, deriblandt Caroline Wozniacki, der er seedet 5.
Carolines muligheder er belyst i denne foromtale i Tennisavisen

Caroline Wozniacki varmer op på grus i Charleston

Francesca Schiavone fra Italien, hjælper Caroline i grus seasonen.

Ranglistens no. 4 Angelique Kerber og no. 17 Garbine Muguruza fortsætter med at spille på hardcourt i International turneringen Abierto GNP Seguros i Monterrey i Mexico, hvor de øvrige seedede er at finde i intervallet 33-74, heriblandt den tidligere no. 1 og Grand Slam vinder Victoria Azarenka.

WTATV dækker begge turneringer, og på TV2 Sport/TV2 Play kan man følge med fra Charleston, og fra torsdag følger TV2 Play også med fra Monterrey.

Junior GS-vindere og U16-EM vinder i Challenger

Sidst på ugen afvikles en række Davis Cup opgør i Group II, og derfor er der ikke planlagt  ATP turneringer i denne uge, og derfor har mange af de spillere, som ikke er optaget af Davis Cup, valgt at deltage i de 3 ATP Challenger turneringer, som afvikles i ugens løb, og derfor er der usædvanligt mange top 100 spillere blandt de seedede i ugens Challengers.

I den franske Challenger turnering i Sophia Antipolis vil Tennisavisen holde et særligt øje med både junior-ranglistens no. 1 og 2, der kan blive blandt fremtidens markante navne på ATP-touren.

No. 1 Chun Hsin Tseng (TPE), der er årgang 2001, vandt i 2018 juniorernes Grand Slam ved både French Open og Wimbledon, og han var desuden i finalen ved årets afsluttende Junor Masters.
Tseng har for alvor erfaret, at der kan være lang vej fra toppen af junior-ranglisten til ATP-toppen, og han har ikke formået at nå forbi 2. runde i de 5 ATP Challengers, som han hidtil har deltaget i, og det blev 1. runde exit, da han i september 2018 fik wildcard til ATP 250 i Chengdu, hvilket også var tilfældet i 1. runde ved ATP 1000 i Miami, hvor han også havde wildcard.

Tseng havde dog større succes, da han sidste år vandt $15.000 (M15) titler i både Vietnam og Portugal, samt en M25 titel hjemme i Taipei, men i 2019 måtte han forlade 3 M15-turneringer i Sharm El Sheikh i henholdsvis semifinale, 1/8-finale og kvartfinale, og han blev sendt ud i 1. runde ved en M25 i Kazakhstan, hvor han dog ugen efter nåede kvartfinalen.

No. 2 Lorenzo Musetti (ITA) er årgang 2002, og han vandt i januar Australian Open i Boys singles, og han har haft wildcard til en enkelt ATP Challenger i Bergamo, hvor han tabte i 1. runde.
Derudover har Musetti deltaget i 3 M25-turneringer, hvor det indtil videre kun er blevet til en enkelt sejr i Barnstaple mod den amerikanske kvalspiller Felix Corwin, der var no. 680 på ATP-ranglisten.

Selvom det således er åbenlyst svært – næsten umuligt – for top-juniorer at gøre sig gældende på Challenger niveau, har arrangørerne af den spanske ATP Challenger i Alicante givet et wildcard til den spanske U16 Europamester, 15-årige Carlos Alcaraz Garfia, som allerede sidste år som 14-årig nåede kvartfinalen i en M15-turnering i Murcia, og i januar 2019 var han i kvartfinalen ved en M15 i Palmanova.

Den unge spaniers modstander i 1. runde er 17-årige Jannik Sinner (ITA), der ikke har haft bemærkelsesværdige resultater som junior, men han er alligevel den højst rangerede junior på ATP-ranglisten, hvor han er no. 322, og han er sammen med Chun Hsin Tseng, der er no. 426, eneste juniorer i top 500.

Inden Sinner og Garfia mødes i 1. runde, spiller Garfia mandag en udsat finale ved sidste uges Grade 1 turnering i Villena, hvor han i tilfælde af sejr over 17-årige Illya Beloborodko (UKR) vil avancere til no. 25 på junior-ranglisten.
Sinner har søndag vundet finalen ved M25-turneringen i Santa Margherita Di Pula (ITA) 6-1, 6-1 over landsmanden Andrea Pellegrino, så det er formentlig to spillere spækket med selvtillid, der mødes i 1. runde.

Kampene fra ugens ATP Challengers kan følges på Livestream.com/ATP, og så længe ovennævnte juniorer stadig er med, vil der være link til deres kampe i Tennisavisens daglige opdateringer af spilletiderne for ugens turneringer.

Holger Runes årgang 2003 markerer sig for alvor

Førnævnte Carlos Alcaraz Garfia tilhører som nævnt årgang 2003, hvor den nykårede – hidtil yngste – danske mester ved DM inde, Holger Vitus Nødskov Rune længe har været den højst rangerede i årgangen.

Holger blev dog passeret på live-rankingen af Martin Damm (USA), da han ved Grade B1 turneringen Adidas Easter Bowl – som er en intern amerikansk turnering for USAs allerbedste juniorer – nåede semifinalen, og han udbyggede afstanden til Holger yderligere, da han nåede finalen og sikrede sig 20. pladsen.
Tilføjelse: I finalen tabte Martin Damm 6-4, 2-6, 4-6 til 17-årige Ronald Hohmann.

Martin Damm træner ligesom flere af de største amerikanske talenter på IMG-akademiet, og han har tidligere stået lidt i skyggen af spillere, som var foran ham i udviklingen, og han har derfor måttet kæmpe ekstra hårdt for at kunne fortsætte på akademiet, og derved er han den 2003-spiller, som har rykket allermest på det seneste, bl.a. da han ved Grade A i Porto Alegre i Brasilien både vandt over Holger i 1/8-finalen og Garfia i semifinalen, inden han i finalen tabte til 17-årige Thiago Agustin Tirante (ARG).

Det er dog velkendt, at spillerne udvikler sig i ryk gennem en udviklingsfase efterfulgt af en periode, hvor tingene cementeres, inden der igen kommer et ryk.
Desuden kan puberteten midlertidig bremse for indlæring, hvorefter der igen sker noget, og derved kan spillerne hele tiden pushe hinanden i det indbyrdes “kapløb”.

I næste uge afvikles en Grade 1 turnering i Carson i Californien, hvor der blandt deltagerne både er Martin Damm og no. 31 Toby Alex Kodat (USA), der også er blandt 2003-årgangens bedste og ligeledes har mulighed for at overhale Holger på 26. pladsen.

Holger er dog indstillet på, at han forsat vil være med på forreste række, når 2003-toget buldrer videre mod den absolutte junior-top, som årgangens spillere allerede i år er godt i gang med at dominere, selvom der efter udgangen af 2019 fortsat er 2 sæsoner som junior at gøre godt med.

Efter DM-titlen i Hillerød tager Holger i den kommende uge til Nice, hvor han kan få de mest optimale trænings-betingelser og muligheder for bedst mulig sparring på  Mouratoglou akademiet med nogle af de allerbedste, og der er næppe tvivl om, at både Holger og Clara Tauson fremover formentlig kommer til at tilbringe stadig flere træningstimer i udlandet, så de kan få holde takt med deres jævnaldrende i den videre udvikling.r

Tennisavisen vil holde et vågent øje med 2003-årgangen, hvor rækkefølgen på ranglisten fra mandag vil være nedenstående.
20 Martin Damm (USA)
26 Carlos Alcaraz Garfia (ESP)
27 Holger Vitus Nødskov Rune
32 Toby Alex Kodat (USA)
35 Shintaro Mochizuki (JPN)
72 Dali Blanch (USA)
76 Pedro Boscardin Dias (BRA)
99 Elmer Møller (DEN)

Grade 1 turneringen i Carson kan følges på livescore på Tennis-ticker.


Sammenfatning TV-kampe/streaming lørdag den 6 . april

Davis Cup, Group II Europe Africa – https://video.daviscup.com

Marokko vs. (4) Lithauen – Lørdag start 1200cet
Anas Fattar/Lamine Ouahab vs. Ainius Sabaliauskas/Julius Tverlionas
Lamine Ouahab vs. Ricardas Berankis
Adam Moundir vs. Laurynas Grigelis

=====

WTA Premier, Charleston – WTATV.com, TV2 Sport/TV2 Play

se herunder

WTA International, Monterrey

TV-dækning: WTATV.com, TV2 Play (fra torsdag kl. 23:00)

se herunder

 


WTA Premier, Volvo Car Open, Charleston (USA)  – Grus
Tidsforskel: cet -6 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV2 Sport/TV2 Play

Deltagere: Stephens, Bertens, Sabalenka, Sevastova, Wozniacki, Mertens, Goerges, Keys, Larsson m.fl.

Spilleprogram lørdag 6. april

Volvo Car Stadium – start 1645cet
Double kamp
NB 1900: (5) Caroline Wozniacki (DEN) vs. (16) Petra Martic (CRO)
(8) Madison Keys (USA) vs. Monica Puig (PUR)
Double kamp

TV-dækning: WTATV.com, TV2 Sport (1900->)

Den komplette schedule findes på https://www.wtatennis.com/tournament/2019-charleston-usa-sc-804#orderofplay

Resultater

1/4-finale
(8) Madison Keys (USA) vs. (1) Sloane Stephens (USA) 7-6(6), 4-6, 6-2
Monica Puig (PUR) vs. (11) Danielle Collins (USA) 6-3, 6-2
(16) Petra Martic (CRO) vs. (9) Belinda Bencic (SUI) 6-3, 6-4
(5) Caroline Wozniacki (DEN) vs. (15) Maria Sakkari (GRE) 6-2, 6-2

1/8-finale
(1) Sloane Stephens (USA) vs. (14) Ajla Tomljanovic (AUS) 4-6, 6-4, 6-4
(8) Madison Keys (USA) vs. (10) Jelena Ostapenko (LAT) 7-5, 6-2
Monica Puig (PUR) vs. (3) Aryna Sabalenka (BLR) 6-2, 7-5
(11) Danielle Collins (USA) vs. Kaia Kanepi (EST) 7-6(1), 6-1

(9) Belinda Bencic (SUI) vs. Taylor Townsend (USA) 6-2, 7-5
(16) Petra Martic (CRO) vs. Jessica Pegula (USA) 2-6, 6-3, 6-2
(5) Caroline Wozniacki (DEN) vs. (12) Mihaela Buzarnescu (ROU) 6-4, 3-6, 6-3
(15) Maria Sakkari (GRE) vs. (2) Kiki Bertens (NED) 7-6(8), 6-3

R32
(1) Sloane Stephens (USA) vs. Sara Sorribes Tormo (ESP) 7-6(4), 7-6(4)
(14) Ajla Tomljanovic (AUS) vs. Tamara Zidansek (SLO) 7-5, 6-2
Jelena Ostapenko (LAT) vs. Shelby Rogers (USA) 4-6, 6-3, 7-6(4)
(3) Aryna Sabalenka (BLR) vs. (Q) Kakeryna Kozlova (UKR) 3-6, 6-3, 6-3
Monica Puig (PUR) vs. (13) Sofia Kenin (USA) 6-4, 6-4
(11) Danielle Collins (USA) vs. Alison Bolsova Zadoinov (ESP) 6-3, 7-6(2)
Kaia Kanepi (EST) vs. (6) Elise Mertens (BEL) 0-6, 6-0, 7-5

Taylor Townsend (USA) vs. (7) Julia Goerges (GER) 6-4, 7-6(0)
(9) Belinda Bencic (SUI) vs. Allie Kiick (USA) 6-0, 6-3
(16) Petra Martic (CRO) vs. Mandy Minella (LUX) 6-3, 6-3
Jessica Pegula (USA) vs. (4) Anastasija Sevastova (LAT) 6-4, 6-2
(5) Caroline Wozniacki (DEN) vs. Laura Siegemund (GER) 6-2, 6-2
(12) Mihaela Buzarnescu (ROU) vs. (Q) Lauren Davis (USA) 6-3, 6-2
(15) Maria Sakkari (GRE) vs. Andres Petkovic (GER) 6-3, 6-0
(2) Kiki Bertens (NED) vs. (Q) Martina Trevisan (ITA) 6-2, 6-1

R64
Sara Sorribes Tormo (ESP) vs. Fanny Stollar (HUN) 6-0, 6-3
Tamara Zidansek (SLO) vs. Anna-Lena Friedsam (GER) 1-6, 6-2, 6-0
(14) Ajla Tomljanovic (AUS) vs. Magda Linette (POL) 6-2, 7-6(7)
(10) Jelena Ostapenko (LAT) vs. Johanna Larsson (SWE) 6-1, 6-4
(WC) Shelby Rogers (USA) vs. Evgeniya Rodina (RUS) 6-4, 6-2
Tatjana Maria (GER) vs. Natalia Vikhlyantseva (RUS) 6-2, 7-5

(Q) Kateryna Kozlova (UKR) vs. Kristyna Pliskova (CZE) 7-5, 6-4
Monica Puig (PUR) vs. Sara Errani (ITA) 6-0, 6-1
(13) Sofia Kenin (USA) vs. (WC) Sabine Lisicki (GER) 7-5, 6-4
(11) Danielle Collins (USA) vs. Madison Brengle (USA) 6-1, 6-3
Aliona Bolsova Zadoinov (ESP) vs. (Q) Francesca di Lorenzo (USA) 6-3, 7-5
Kaia Kanepi (EST) vs. Veronika Kudermetova (RUS) 7-6(4), 6-3

Taylor Townsend (USA) vs. (Q) Astra Sharma (AUS) 3-6, 6-2, 6-3
Allie Kiick (USA) vs. Pauline Parmentier (FRA) 6-3, 6-0
(9) Belinda Bencic (SUI) vs. (Q) Destanee Aiava (AUS) 6-3, 6-0
(16) Petra Martic (CRO) vs. Amanda Anisimova (USA) 6-4, 2-6, 6-1
Mandy Minella (LUX) vs. Anna Karolina Schmiedlova (SVK) 3-6, 7-5, 6-0
Jessica Pegula (USA) vs. Irina Khromacheva (RUS) 1-6, 7-6(4), 6-1

Laura Siegmund (GER) vs. (WC) Emma Navarro (USA) 7-5, 6-4
(Q) Lauren Davis (USA) vs. Ysaline Bonaventure (BEL) 6-4, 0-6, 6-2
(12) Mihaela Buzarnescu (ROU) vs. (Q) Magdalena Frech (POL) 6-1, 4-6, 7-5
(15) Maria Sakkari (GRE) vs. (LL) Conny Perrin (SUI) 7-5, 3-6, 6-1
Andrea Petkovic (GER) vs. Varvara Lepchenko (USA) 6-0, 6-4
(Q) Martina Trevisan (ITA) vs. (Q) Nadiia Kichenok (UKR) 6-2, 6-1


WTA International, Abierto GNP Seguros, Monterrey (MEX)  – Hardcourt
Tidsforskel: cet -8 timer

TV-dækning: WTATV.com, TV2 Play (fra torsdag kl. 23:00)

Deltagere: Kerber, Muguruza, Pavlyuchenkova, Riske, Azarenka, Flipkens, Mladenovic, Rybarikova, m.fl.

Spilleprogram lørdag 6. april

Cancha Central – 2200cet
(8) Magdalena Rybarikova (SVK) vs. (2) Garbine Muguruza (ESP)
NB 0100: (1) Angelique Kerber (GER) vs. (5) Victoria Azarenka (BLR)

Cancha 1 – 2200cet
Double kamp

Den komplette schedule findes på https://www.wtatennis.com/tournament/2019-monterrey-mexico-1039#orderofplay

Resultater

1/4-finale
(1) Angelique Kerber (GER) vs. (6) Kirsten Flipkens (BEL) 6-2, 6-4
(5) Victoria Azarenka (BLR) vs. (3) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) 6-0, 6-4
(8) Magdalena Rybarikova (SVK) vs. Sachia Vickery (USA) 6-4, 6-4
(2) Garbine Muguruza (ESP) vs. (7) Kristina Mladenovic (FRA) 6-1, 7-6(5)

1/8-finale
(1) Angelique Kerber (GER) vs. Karolina Muchova (CZE) 6-3, 6-4
(6) Kirsten Flipkens (BEL) vs. Dalila Jakupovic (SLO) 6-3, 6-3
(3) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. Ivana Jorovic (SRB) 6-0, 6-0
Victoria Azarenka (BLR) vs. Zarina Diyas (KAZ) 6-3, 6-2

(8) Magdalena Rybarikova (SVK) vs. Stefanie Voegele (SUI) 5-7, 6-2, 6-3
Sachia Vickery (USA) vs. Nao Hibino (JPN) 7-5, 5-7, 7-6(5)
Kristina Mladenovic (FRA) vs. (LL) Greta Arn (HUN) 6-0, 6-2
(2) Garbine Muguruza (ESP) vs. Margarita Gasparyan (RUS) 6-3, 6-7(1), 6-2

R32 (udvalgte)
(1) Angelique Kerber (GER) vs. (Q) Kristina Kucova (SVK) 7-6(4), 6-2
Karolina Muchova (CZE) vs. (Q) Shilin Xu (CHN) 6-4, 5-7, 6-3
Dalila Jakupovic (SLO) vs. Harriet Dart (GBR) 6-2, 6-3
(6) Kirsten Flipkens (BEL) vs. Olga Danilovic (SRB) 6-2, 6-1

(3) Anastasia Pavlyuchenkova (RUS) vs. Anna Blinkova (RUS) 6-0, 6-3
Ivana Jorovic (SRB) vs. Timea Babos (HUN) 2-6, 6-4, 6-3
Zarina Diyas (KAZ) vs. (WC) Renata Zarazua (MEX) 7-5, 6-4
(5) Victoria Azarenka (BLR) vs. (Q) Miyu Kato (JPN)

(8) Magdalena Rybarikova (SVK) vs. Misaki Doi (JPN) 2-6, 7-6(5), 6-4
Stefanie Voegele (SUI) vs. Ana Bogdan (ROU) 7-6(4), 6-2
Nao Hibino (JPN) vs. (WC) Giuliana Olmos (MEX) 4-6, 6-1, 7-6(5)
Sachia Vickery (USA) vs. (4) Alison Riske (USA) 7-6(6), 6-1

(7) Kristina Mladenovic (FRA) vs. (Q) Beatriz Haddad Maia (BRA) 6-4, 1-6, 7-6(5)
(LL) Greta Arn (HUN) vs. Lara Arrubarrena (ESP) 7-5, 3-6, 7-5
Margarita Gasparyan (RUS) vs. (WC) Victoria Rodriguez (MEX) 6-1, 6-0
(2) Garbine Muguruza (ESP) vs. (LL) Elena-Gabriela Ruse (ROU) 6-4, 7-6(4)


Fed Cup

20-21. apr 2019: World Group semi – final: 09-10 nov)
Frankrig vs. Rumænien, i Rouen, Frankrig
Australien vs. Hviderusland, i Brisbane, Australien


20-21. apr 2019: World Group PlayOffs
(1) Tjekkiet vs. Canada, i Prostejov, Tjekkiet
(2) USA vs. Schweiz, i Texas, USA
Letland vs. (3) Tyskland, i Riga, Letland
(4) Belgien vs. Spanien, i Kortrijk, Belgien

20-21. apr 2019: World Group II PlayOffs
Italien, Slovakiet, Japan, Holland, Rusland, Storbritannien, Brasilien, Kazakhstan


Davis Cup 2019

World Group

Finale 18-24. november 2019
Semifinalister 2018: Kroatien, Frankrig, Spanien, USA
Wildcards: Argentina, Storbrittanien
12 kval-vindere: Belgien, Serbien, Australien, Italien, Tyskland, Rusland, Kazakstan, Holland, Colombia, Chile, Canada, Japan


Group I Europe/Africa Zone

13-14. september

Bosnien/Herzegovina vs. (1) Tjekkiet
(2) Sverige vs. Israel
Finland vs. (3) Østrig
(4) Ungarn vs. Ukraine
Slovakiet vs. (5) Schweiz
Hviderusland vs. (6) Portugal


Group II Europe/Africa Zone

(1) Rumænien vs. Zimbabwe 1-1  – 5-6. april

(2) Sydafrika vs. Bulgarien – 13-14. september
(3) Danmark vs. Tyrkiet 13-14. september

Marokko vs. (4) Lithauen 1-1 – 5-6. april https://video.daviscup.com/livestream-schedule

Fredag start 1300cet
R1: Adam Moundir vs. Ricardas Berankis 2-6, 6-7(5)
R2: Lamine Ouahab vs. Laurynas Grigelis 6-2, 6-0

Lørdag start 1200cet
Anas Fattar/Lamine Ouahab vs. Ainius Sabaliauskas/Julius Tverlionas
Lamine Ouahab vs. Ricardas Berankis
Adam Moundir vs. Laurynas Grigelis

(5) Egypten vs. Slovenien 13-14. september
(6) Norge vs. Georgien 13-14. september


Næsten alle kampe fra ovennævnte turneringer kan desuden følges på livestream hos bettingtjenester (Bet365, Unibet, NordicBet, Danske Spil)
Livescore, Completed matches, Live Draws, Schedule for aktuelle WTA og ATP (incl. Challengers) findes på http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2017&tour=1&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/


WTA Challenger (Uge 14)ATP Challengers (Uge 14
)

$162K Monterrey (MEX) – Hardcourt

Singles hovedturnering

R64
[1] (91) Tennys Sandgren (USA) – bye
[6] (111) Marcel Granollers (ESP) – bye

[3] (94) Feliciano Lopez (ESP) – bye
[7] (131) Alexander Bublik (KAZ) – bye

[8] (138) Peter Polansky (CAN) – bye
[4] (98) Casper Ruud (NOR) – bye

[5] (107) Paolo Lorenzi (ITA) – bye
[2] (93) Bradley Klahn (USA) – bye

R32
[4] (98) Casper Ruud (NOR) vs. (310/ITF93) Emilio Gomez (ECU) 2-6, 4-6

Kvartfinale
[1] (91) Tennys Sandgren (USA) vs. [12] (173) Marcos Giron (USA) 6-1, 6-7(4), 6-0
[7] (131) Alexander Bublik (KAZ) vs. [3] (94) Feliciano Lopez (ESP) 7-6(5), 6-3
(310/ITF93) Emilio Gomez (ECU) vs. [8] (138) Peter Polansky (CAN) 6-3, 7-6(5)
(212) Donald Young (USA) vs. [2] (93) Bradley Klahn (USA) 7-5, 6-4

Semifinale
[1] (91) Tennys Sandgren (USA) vs. [7] (131) Alexander Bublik (KAZ)
(310/ITF93) Emilio Gomez (ECU) vs. (212) Donald Young (USA)


€69K, Sophia Antipolis (FRA) – Grus

Singles hovedturnering

R64
[1] (49) Pierre-Hugues Herbert (FRA) – bye
[5] (103) Filip Krajinovic (SRB) – bye

[3] (67) Benoit Pair (FRA) – bye
(WC) (ITF1817) Lorenzo Musetti (ITA) vs. [ITF] (484/ITF15) Karim-Mohamed Maamoun (EGY) 3-6, 6-1, 6-2

[8] (119) Alexei Popyrin (AUS) – bye

[6] (106) Lorenzo Sonego (ITA) – bye
(WC) (426/ITF92) Chun Hsin Tseng (TPE) vs. (267) Bernabe Zapata Miralles (ESP) 6-3, 4-6, 3-6

[4] (86) Albert Ramos-Vinolas (ESP)

[7] (114) Marco Trungelliti (ARG) – bye
(224) Dustin Brown (GER) vs. (352/ITF6) Baptiste Crepatte (FRA) 6-4, 6-2
[2] (65) Robin Haase (NED) – bye

R32
(WC) (ITF1817) Lorenzo Musetti (ITA) vs. [8] (119) Alexei Popyrin (AUS) 3-6, 2-6

(224) Dustin Brown (GER)  vs. [2] (65) Robin Haase (NED) 6-4, 6-3

Kvartfinale:
[5] (103) Filip Krajinovic (SRB) vs. [16] (188) Gianluca Mager (ITA) 7-6(2), 6-4
(211/ITF149) Roberto Marcora (ITA) vs. [12] (162) Filippo Baldi (ITA) 6-3, 6-3
[14] (180) Rudolf Molleker (GER) vs. [10] (147) Simone Bolelli (ITA) 6-3, 3-6, 6-3
(224) Dustin Brown (GER) vs. (208) Matteo Donati (ITA) 7-5, 6-2

Semifinale
[5] (103) Filip Krajinovic (SRB) vs. (211/ITF149) Roberto Marcora (ITA)
[14] (180) Rudolf Molleker (GER) vs. (224) Dustin Brown (GER)


€46K Alicante(ESP) – Grus

Singles hovedturnering

R64:
[1] (88) Pablo Andujar (ESP) – bye
(WC) (ITF1078) Carlos Alcaraz Garfia (ESP) vs. (WC) (322/ITF213) Jannik Sinner (ITA) 6-2, 3-6, 6-3

[8] (133) Lukas Rosol (CZE) – bye

[4] (112) Guillermo Garcia-Lopez (ESP) – bye
[6] (116) Elias Ymer (SWE) – bye

[5] (113) Roberto Carballes Baena (ESP) – bye
[3] (105) Pedro Sousa (POR) – bye

[7] (117) Thiago Monteiro (BRA) – bye
[2] (100) Jiri Vesely (CZE) – bye

R32
[8] (133) Lukas Rosol (CZE) vs. (WC) (ITF1078) Carlos Alcaraz Garfia (ESP) 6-2, 4-6, 6-4

[6] (116) Elias Ymer (SWE) vs. (189) Lorenzo Giustino (ITA) 2-6, 6-4, 6-2

1/8-finale
[6] (116) Elias Ymer (SWE) vs. [11] (157) Salvatore Caruso (ITA) 2-6, 6-4, 2-6

Kvartfinale:
[1] (88) Pablo Andujar (ESP) vs. (233) Joao Domingues (POR) 7-6(4) 7-6(2)
(WC) (307) Carlos Taberner (ESP) vs. [11] (157) Salvator Caruso (ITA) v3-6, 6-3, 6-4
(271) Jose Hernandez-Fernandez (DOM) vs. [3] (105) Pedro Sousa (POR) 4-6, 7-6(9), 6-4
[12] (158) Pedro Martinez Portero (ESP) vs. (264/ITF154) Mario Vilella Martinez (ESP) 6-3, 6-3

Semifinale
[1] (88) Pablo Andujar (ESP) vs. (WC) (307) Carlos Taberner (ESP)
(271) Jose Hernandez-Fernandez (DOM) vs. [12] (158) Pedro Martinez Portero (ESP)


Livestream.com/ATP


Andre udvalgte turneringer

ITF Live Centre
(Overview Live ScoresLivestream)

Herover links til aktuelle ITF World Tennis Tour turneringer, som kan følges på live.itftennis.com
Opret eventuelt egen profil, og vælg hvilke spillere og/eller turneringer, der ønskes fulgt.
Findes også som App ITF Pro Circuit
Standard for afvikling er 2 kvalrunder mandag-tirsdag, R32 -> Finale onsdag-søndag.

<< tilbage


ITF Men (uge 14)

M25 Bolton (GBR) – Livestream

M25 Santa Margherita Di Pula (ITA) – Livestream

M15 Pinamar (ARG)

M15 Tabarka (TUN)

M15 Mornington (AUS)

M15 Antalya (TUR)

M15 Sharm El Sheikh (EGY)

M15 Kashiwa (JPN) – Livestream


ITF Women (uge 14)

W80 Palm Harbour, FL (USA) – Livestream

W25 Bolton (GBR) – Livestream

W25 Santa Margherita Di Pula (ITA) – Livestream

W25 Jackson (USA)

W25 Kashiwa (JPN)

W25 Obidos (POR)

W15 Antalya (TUR)

W15 Sharm El Sheikh (EGY)


W15, Magic Tours, Tabarka (TUN) – Grus
Tidsforskel: cet -1 time

Singles hovedturnering

R32: (ITF201) Olga Helmi (DEN) vs. [8] (838/ITF414) Margarita Lazareva (RUS) 6-3, 1-6, 2-6


ITF Junior (uge 14)

Grade 1, International Spring Championships, Carson, CA (USA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -9 timer

Livescore: http://scores.tennisticker.de/usa/isc/sb.html?tournid=4309

Boys singles hovedturnering

R64 – udvalgte
[1] (20) Liam Draxl (CAN) vs. (230) Maxwell McKennon (USA) 6-3, 6-4
[5] (31) Toby Alex Kodat (USA) vs. (WC) (921) Samuel Rubell (USA) 6-1, 6-0

[3] (26) Tyler Zink (USA) vs. (605) Julian Noah Steinhausen (USA) 6-1, 6-0
(Q) (1142) William Hotard (USA) vs. [6] (72) Dali Blanch (USA) 6-3, 6-4

[7] (88) Andres Martin (USA) vs. (312) Daniel Milavsky (USA) 4-6, 6-4, 6-2
(WC) Zachary Svajda (USA) vs. [4] (29) Martin Damm (USA) 4-6, 7-6, 6-2

[8] (92) Blu Baker (GBR) vs. (252) Benjamin Kittay (USA) 7-6(0), 6-4
[2] (23) Eliot Spizziri (USA) vs. (WC) (571) Micah Braswell (USA) 7-6(4), 7-5

R32 – udvalgte
[1] (20) Liam Draxl (CAN) vs. (382) Jackson Ross (USA) 6-4, 6-0
[5] (31) Toby Alex Kodat (USA) vs. (465) Matthew Che (USA) 6-3, 6-0

[3] (26) Tyler Zink (USA) vs. (225) Alexander Bernard (USA) 6-3, 6-2
(Q) (1142) William Hotard (USA) vs. (Q) (1419) Saiprakash Goli (USA) 6-4, 7-6(5)

(420) Marcus McDaniel (USA) vs. [7] (88) Andres Martin (USA) 6-4, 7-5
(WC) Zachary Svajda (USA) vs. (287) Murphy Cassone (USA) 6-0, 6-0

[8] (92) Blu Baker (GBR) vs. (447) Aidan Mayo (USA) 6-1, 6-0
(171) Stefan Leustian (USA) vs. [2] (23) Eliot Spizziri (USA) 6-0, 6-2

1/8-finale
[1] (20) Liam Draxl (CAN) vs. [13] (134) Ronan Jachuck (USA) 6-1, 6-1
[5] (31) Toby Alex Kodat (USA) vs. (366) Derrick Chen (GBR) 6-2, 6-2

[15] (145) Jacob Bullard (USA) vs. [3] (26) Tyler Zink (USA) 7-6(3), 5-7, 6-2
[12] (133) Andrew Dale (USA) vs. (Q) (1142) William Hotard (USA) 6-3, 6-4

(420) Marcus McDaniel (USA) vs. (WC) (1665) Ishaan Ravichander (USA) 6-2, 6-3
(WC) Zachary Svajda (USA) vs. (276) Leighton Allen (USA) 6-1, 6-0

[8] (92) Blu Baker (GBR) vs. (WC) (894) Aditya Gupta (USA) 7-5, 6-2
(329) Stefan Dostanic (USA) vs. (171) Stefan Leustian (USA) 6-3, 6-2

Kvartfinale
[1] (20) Liam Draxl (CAN) vs. [5] (31) Toby Alex Kodat (USA) 7-6(1), 6-1
[12] (133) Andrew Dale (USA) vs. [15] (145) Jacob Bullard (USA) 7-5, 6-0
(WC) Zachary Svajda (USA) vs. (420) Marcus McDaniel (USA) – walkover
(329) Stefan Dostanic (USA) vs. [8] (92) Blu Baker (GBR) 6-3, 4-6, 6-2

Semifinale
[1] (20) Liam Draxl (CAN) vs. [12] (133) Andrew Dale (USA)
(WC) Zachary Svajda (USA) vs. (329) Stefan Dostanic (USA)

Boys doubles

Semifinale
(1) Toby Alex Kodat/Martin Damm (USA) vs. Jacob Bullard/Stefan Dostanic (USA) 6-3, 4-6, [10-5]
William Hotard/Braeden Ho (USA) vs. (6) Blaise Bicknell/Ronan Jachuck (USA) 6-3, 4-6, [11-9]

Finale:
(1) Toby Alex Kodat/Martin Damm (USA) vs. William Hotard/Braeden Ho (USA)


Grade 1, 35. Perin Memorial, Vrsar (CRO) – Grus

Boys singles hovedturnering

Elmer Møller deltager alligevel ikke i denne turnering.


Grade 5, ACCRA ITF 7 (GHA) – Hardcourt
Tidsforskel: cet -2 timer

Girls singles hovedturnering

R32
Charlotte Mosbæk Ellegaard (DEN) vs. (1915) Naa Anyema McKorley (GHA) 7-5, 6-3 def.
[5] (1281) Nina Vicic (DEN) vs. (1915) Nyanyuie Grace Tomegah (GHA) 6-3, 1-4 Ret’d
Nina fik hedeslag pga. varmen og kunne ikke fortsætte.

1/8-finale
Charlotte Mosbæk Ellegaard vs. [8] (1524) Ananya Vartak (GBR) 3-6, 6-7(3)

Girls doubles

1/8-finale
(1) Nina Vicic (DEN)/Norhan Hesham (EGY) – bye
Charlotte Mosbæk Ellegaard (DEN)/Olga Mishenina (RUS) vs. Tanya Nanda (IND)/Hagar Ramadan (EGY) 5-7, 6-1, [10-1]

Kvartfinale
Vicic/Hesham vs. Katia Andre/Ella Smets (BEL) 4-6, 3-6
Ellegaard/Mishenina vs. (3) Ananya Vartak (GBR)/Cara O’Flaherty (RSA) 6-3, 6-3

Semifinale: Ellegaard/Mishenina vs. Katia Andre/Ella Smets (BEL) 6-2, 6-3
Finale: Ellegaard/Mishenina vs. (2) Astrid Cirotte (FRA)/Martha Makantasi (GRE) 2-6, 2-6

<< tilbage


Tennis Europe (udvalgte uge 14)

Category 2, GD Tennis Cup, Antalya (TUR) – Hardcourt
Tidsforskel: cet +1 time

U16 Girls singles

R64: [7] (319) Zoe Du Pasquier Jensen (DEN) vs. (WC) (857) Alara Ayaz (TUR) 3-6, 2-6

<< tilbage


På Resultina App’en kan man nu også følge resultater fra turneringer under Tennis Europe.

TV og livestreaming fra internationale tennisturneringer: https://www.tennisavisen.dk/tv-og-streaming-fra-wta-atp-davis-fed-cup-og-itf-world-tennis-i-2019/

<< tilbage


Informationerne stilles desuden til rådighed for Tennisavisens samarbejdspartnere på Facebook, “Tennissnak” og “Wozniacki, Tauson & WTA Update“.
Resultater i internationale turneringer for udvalgte Danske spillere fremgår efterfølgende hos Dansk Tennis Forbund, hvor der vil være link til eventuel omtale hos Tennisavisen.

<< tilbage


Danske turneringer (udvalgte)

Individuelle turneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/tournamentsearch

Holdturneringer: https://dtf.tournamentsoftware.com/leagues

Ranglister: https://tennis.dk/spiller/ranglister/

<< tilbage