Dag to bød på indsats fra to stærke folk og en legende, eller i alt fald berømte, for den ene var temmelig rusten. Djokovic og Federer gjorde deres entre. Federer var helt klar og leverede et par rigtig gode sæt, hvor vi så nogle af de kvaliteter han har.

I mixen blev det 60 sammen med en fremragende Mirza og i herre double også overbevisende sammen med Bopanna. I singlen sikrede han endnu et sæt ved at vinde over Berdych, så Federer må siges at have taget Delhi med storm. Legenden Pete Sampras var meget rusten og tabte klart til Patric Rafter. Her er resultatet af første kamp mellem Indian Aces og Singapore Slammers:


Anden kamp bød på endnu en kendis Novak Djokovic. Det var egentlig ikke meningen han skulle på før i morgen, men Marin Celic fik problemer med sin skudarm og måtte trække sig fra herre doublen. Det var en rusten Djokovic, der havde problemer med de nye regler, som vi har set i forbindelse med flere andre spillere, som fx Sharapova og Wozniacki, så det hjalp ikke på hans spil, der også var upræcist i begyndelsen af sættet.

Så Royals tabte herre doublen knebent. Ivanisevic havde en off dag, hvor ikke meget fungerede, og det var årsagen til at Royals kom væsentligt bagud. Caroline skulle vinde sit sæt med 60 bare for at Royals kunne få forlænget spilletid. Hun vandt 63 og var overrasket over at kampen ikke var ovre – hun skulle spille videre, og det var fordi det hold med flest point IKKE havde vundet sidste parti, så Caroline havde stadig chancen for at vinde – igen alle point tæller.

Hun nåede næsten at indhente Flipkens, og var således kun 1 parti fra, at kampen skulle have været afgjort i en såkaldt “super shoot out” – spændende var det.


Stillingen er som følger efter dag 2:


Så alt kan ske, hvor der er 4 spilledage tilbage – 1 i Delhi i morgen samt næste by Dubai. Her en kommentar fra Caroline efter hendes fine sejr.

Forrige artikelITF Sousse Tunesien: Frederik Ørvad og Frederik Schoop Nymann flot videre i kvalifikation
Næste artikelIPTL: Delhi dag 3
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.