Karen Barritza (tidl. Barbat) deltog i denne uge både i single og double, hvor hun i begge tilfælde nåede til 2. runde

I sidste uge deltog både Emilie Francati og Karen Barritza i Sunderland, hvor begge nåede 2. runde i single, og Emilie gik hele vejen og vandt titlen i double sammen med Emily Arbuthnott, og det var planen, at både Karen og Emilie også i denne uge skulle deltage i den engelske $10.000 turnering Aegon GB Pro-Series Wirral.

Emilie er imidlertid tilbage i Danmark for at pleje en skade, og derfor var Karen alene om at forsvare Dannebrog i England.
Ligesom i Sunderland blev det til 2 kampe i single, idet Karen i 1. runde vandt 7-5, 6-0 over (1152) Savannah Sills (GBR), der havde været i kvalifikationen forinden.

Det samme havde Karens modstander i 2. runde (855) Claire Feuerstein (FRA), som i det hidtil eneste indbyrdes møde i 2010 havde vundet over Karen 6-3, 6-3.
Franskmanden udbyggede statistikken til 2-0 føring, idet det igen blev fransk sejr, som denne gang blev 6-4, 7-5.

Karen var endvidere med i double, hvor hun sammen med Silvia Njiric (CRO) igen vandt over Savannah Sills, der spillede sammen med landsmanden Holly Hutchinson. Sejren blev på 6-1, 6-3.
I kvartfinalen mødte de 2. seedede Sarah Beth Askew/Olivia Nicholls (GBR), som i en ekstrem jævnbyrdig kamp vandt så knebent som 7-6(5), 4-6, [12-10]

Forrige artikelITF Sharm El Sheikh: Cecilie Melsted med wildcard tabte til no. 696
Næste artikelATP Marseille: Wawrinka kæmper sig videre
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.