I den kommende uge spilles der en $15.000 ITF future turnering i Wirral, England og foruden at Frederik Løchte Nielsen deltager, spiller Mohamed Shabib kvalifikation til turnering.

Og vi skal da lige love for at vores unge dansker lagde godt fra land. Han slog i kvalifkationens anden runde Stefan Frljanic, Canada med 6-3,6-0. (Shabib var oversidder i første runde.)

Mohamed Shabib fortæller til TennisAvisen:

[quote_box_center]”Jeg vandt 3 og 0 og er meget tilfreds. Jeg har fuldstændig ændret serv for bare 3 dage siden fordi jeg har haft store problemer med min serv den sidste måned!! Jeg lavede kun 1 doublefejl idag… så jeg er virkelig glad, min sidste kamp lavede jeg 22 så der er ligesom sket noget…” [/quote_box_center]

I kvalfikationsfinalen møder Mohamed Shabib, såvidt vi er orienteret, 29-årige Nicolas Rosenzweig, Frankrig, der er nr. 1030 i verden. Det bliver en meget svær opgave, men på den anden side er en topmotiveret Shabib også vanskelig at have med at gøre.

Forrige artikelKlubnyt: B93 dyrker talenter i nyt skole- og idrætsakademi
Næste artikelATP Indian Wells: Federer, Raonic og Nadal sikkert videre
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.