Kvartfinalen blev endestation for Philip Hjorth

Efter 2 sejre i tætte 3-sætskampe ved Grade 4 turneringen Bellevue ITF Junior i Vesterås havde Philip Hjorth ikke mere tilbage i benene, og i kvartfinalen blev han besejret af (943) Jonas Eriksson Ziverts (SWE) 6-2, 6-0.

Philip er alligevel meget tilfres med indsatsen, og hans tydelige tennis-mæssige udvikling skinner igennem på både trænings- og kampbanen.
Philip er fortrøstningsfuld, idet han har spillet på et højt niveau med høj intensitet og stabilitet, og han har turdet vinde de vigtige point gennem de 2 lange single kampe.

De gode resultater lover godt for hans fremtidige udvikling, både på og uden for banen, og han ser nu frem til Grade 4 turneringen Yonex ITF Hamburg 20-25. januar, hvor både Philip og Nikolaj Katic er i hovedturneringen.
Mads Hjortskov er i kvalifikationen, men kun 2 pladser fra at gå direkte i hovedturneringen.

Tennisspilleren Philip Hjort
Foto: Sportsfotograf.com.

Olga Helmi tryller videre

Da Olga Helmi i sidste uge i Bromma tabte 1. runde til (436) Malene Helgo (NOR) 0-6, 1-6, var det nærliggende at konkludere, at hun formentlig ville være chanceløs i kvartfinalen i Vesterås mod (786) Valentine Bacher (FRA), der i runden forinden have besejret Malene Helgo 7-6(3), 6-4.

Det blev dog bekræftet endnu en gang, at man ikke altid behøver at tabe til en spiller, der har slået en, som man selv har tabt til, da Olga i kvartfinalen vandt 6-3, 6-4 over Valentine Bacher.

Olga møder i semifinalen 4. seedede 15-årige (395) Emily Appleton (GBR), som efter et helt lige 3. sæt vandt 6-1, 4-6, 7-6(5) over 8. seedede (460) Natalia Boltinskaya (RUS)
I øverste halvdel er semifinalen mellem 16-årige [1] (234) Ida Jarlskog (SWE) og 15-årige [5] (399) Miranda Ramirez (USA)

Forrige artikelWTA: Auckland Classic – Alle gode gange 3 for Caroline + spilleplan fredag
Næste artikelATP Brisbane: Federer videre med besvær
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.