3 sejre i kvalifikationen var ikke nok for at Benjamin Hannestad kunne fortsætte i hovedturneringen

Der er rift om pladserne i mange amerikanske Futures turneringer, og denne uges $10.000 turnering Mardy Fish Children’s Foundation Tennis Championships er ikke nogen undtagelse, idet 128 spillere konkurrerede om 8 kval-pladser i hovedturneringen.

For at slippe igennem nåleøjet kræves således 4 sejre, og det startede også ganske udmærket for den 10. seedede Benjamin Hannestad, som uden større problemer vandt de 3 første i 2 sikre sæt
Q128:  Dejon Bivens (USA) 6-1, 6-2
Q64: Alexandru Gasca-Silav (ROU) 6-3, 6-1
Q32: Andrew Ely (USA) 6-1, 6-0

I kvalfinalen fortsatte Benjamin i samme stil, da han vandt 1. sæt 6-2 mod 2. seedede (868) Eduardo Agustin Torre (ARG), men i de næste to sæt fik argentineren vendt kampen, som han vandt 2-6, 6-3, 6-2.

Benjamin fortæller, at han egentlig spillede bedre i de to sidste sæt, som han tabte, men han forklarer selv kampens vending således

“Hans niveau var 100 gange bedre, efter jeg kom foran 4-0 i første. Han var så solid og gav mig intet og fik hele tiden en ekstra bold i banen.”

og han tilføjer, at det var god tennis mod en “South American clay court specialist”.

Benjamin kunne herefter håbe på, at han kunne slippe videre alligevel, idet der blev plads til en Lucky Loser, men selvom Benjamin var den højst rangerede, som ikke slap igennem kvalifikationen, fik han ikke Lucky Loser pladsen, som tildeltes ved lodtrækning, og den heldige blev no. 2144 Vasil Kirkov (USA), som straks udnyttede muligheden ved at vinde over no. 807 Alejandro Mendoza (BOL) 6-4, 7-6(4)

Forrige artikelITF Santa Margherita di Pula: Svarre tabte i Kvalifikationen
Næste artikelChallenger Santaizi: Imponerende comeback ikke nok for Løchte
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.