4 danske juniorer er tilmeldt Grade 4 turneringen Magnolia Cup 2015 i Szczecin, hvor Nicolaj Katic som den eneste er direkte i hovedturneringen.

I Boys single skulle Romeo Midtgaard Jivraj søndag havde spillet 1. runde i kvalifikationen, men hans kamp mod Konrad Fryze (POL) blev udsat til mandag.
Romeo, der er årgang 1998 og no. 16 på den danske U18 rangliste, har kun en enkelt gang tidligere deltaget i en ITF turnering udenfor Danmarks grænser, da han også sidste år deltog i Szczecin, hvor det blev til et nederlag på 0-6, 0-6 til Marcin Mol (POL).

I dagens kamp var der tilløb til et lignende resultat, da 1. sæt endte med 0-6, men det blev der rettet grundigt op på, da Romeo i 2. sæt fik presset modstanderen til en tie-break, som han dog tabte 3-7, hvorved slutresultatet blev 0-6, 6-7(3).

I Girls single nåede Sille Tranberg (årgang 1997) som den eneste af danskerne at spille den planlagte 1. runde kamp i kvalifikationen. Cifrene tyder på en jævnbyrdig kamp, som (1456) Elzbieta Iwaniuk (POL) vandt 6-3, 7-5.

Tvillingesøster Emma Louise Tranberg (billedet) spillede mandag hendes udsatte 1. runde kamp mod Gabriela Konska (POL), som blev besejret med de sikre cifre 6-2, 6-2.
Modstanderen i næste runde bliver (1343) Alicja Sierzputowska (POL), som vandt 6-0, 6-2 over Michele Kovalenko (GER).

Forrige artikelWTA Hobart: (1) Casey Dellacqua videre til 2. runde
Næste artikelTV-kampe tirsdag: Gavrilova vs. Kerber dagens kamp
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.