26-årige Søren Hess-Olesen har som følge af en periode med skader været uden ATP-rangering i en længere periode, men efter semifinalen i Heraklion i slutningen af marts 2017, er han med de 6 optjente point tilbage på ranglisten som no. 1155.

I denne uge har Søren deltaget i den Bulgarske $15.000 turnering Santa Marina Cup i Sozopol, hvor han på grund af sin rangering var direkte i hovedturneringen, hvor han i 1. runde (R32) vandt 7-6(3), 6-0 over Bogdan Bobrov (RUS), der havde et enkelt point mere på ranglisten.

Da der optjenes 1 rangliste-point for sejr i 1. runde i turneringen, har Søren således taget et lille skridt mere op ad ranglisten, og med sejr i 1/8-finalen kunne det være blevet til endnu et point.
Det blev dog ikke tilfældet, idet Søren tabte 3-6, 6-7(5) til 2. seedede Robert Ortega-Olmedo, der er no. 353, bl.a. i kraft af at han i 2017 har vundet 15K turneringer i Cornella i hjemlandet Spanien og i Loule i Portgal, og sidste år vandt han en 10K i Cuevas Del Almanzora (almeida) i Spanien.

Forrige artikelNy DTF-Direktør: Sporten er i god form – men vi skal i topform
Næste artikelFrench Open Junior: Danske juniorer i point-nød før French Open
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.