Benjamin Hannestad rejste ofte som junior med Euroelite Tennis. De næste tre uger er han i Singapore, hvor han har mødt bekendte fra tiden med EuroElite

Ved årsskiftet startede Benjamin Hannestad, som siden er fyldt 20 år, på Arizona State University, som efter nogle års pause igen har fået økonomisk mulighed for at satse på tennis.

Benjamin HannestadSiden ankomsten har Benjamin i februar deltaget i en ATP Challenger i Tempe, Arizona, da han fik wildcard til hovedturneringen, hvor han dog blev besejret 6-4, 6-4 af ATP-ranglistens no. 263 Jose Hernandez-Fernandez (DOM).

Desuden har han 2 gange deltaget i kvalifikationen til $25.000 turneringer Bakersfield og Calabasas, som begge er i Californien, og i begge turneringer blev det til 2 sejre, inden han i begge tilfælde tabte i kvalfinalen.

I sidste uge rejste Benjamin til Singapore, hvor der i de kommende 3 uger afvikles Singapore ITF Futures F1, F2 og F3, som alle er i $15.000 kategorien.
Benjamin er af sted på egen hånd uden coach, men efter ankomsten mødte Benjamin nogle venner fra dengang, hvor han ofte rejste sammen med Dave Bandelin og Euroelite Tennis, og han fik hurtigt lavet en aftale med Nam Nam om at træne sammen den næste dag.

Benjamin fortalte herom i en SMS til forældrene, der efterfølgende informerede Dave om oplevelsen, hvilket førte til dette opslag på EuroElite’s Facebook

Oplevelsen er et eksempel på, hvordan rejselivet som ung kan bidrage til at skabe kontakter, som man senere kan få stor glæde af.
Et gæt kunne være, at “Nam Nam” er identisk med 20-årige Nam-Hoang Ly (VIE), som flere danske spillere kender fra juniortiden.

I den første turnering nåede Benjamin til kvalfinalen, da han i 1. kvalrunde vandt 6-1, 6-1 over Zm Robin Cheng, som er en lokal 16-årig spiller, der havde fået et wildcard.

I kvalfinalen mødte Benjamin den 20-årige 16. seedede Congsup Congcar (THA), som vandt 7-5, 6-0.