18-årige Frederikke Svarre har i denne sæson, som er hendes første som senior, tidligere forsøgt at kvalificere sig til hovedturneringen i en $10.000 turnering, da hun i februar var i kvalifikationen i 2 turneringer i El Kantaoui, Tunisia.

I første forsøg blev det til nederlag i 1. runde 3-6, 1-6 til (1203) Sari Baba (JPN), men ugen efter blev det til en enkelt sejr over Amira Handous (TUN) 6-0, 6-0, inden Frederikke i kvalfinalen tabte 4-6, 2-6 til (1078)  Eva Raszkiewicz (USA).

I denne uge lykkedes det så for Frederikke at tage endnu et skridt, da hun i søndags kvalificerede sig til hovedturneringen i $10.000 turneringen Forte Village International Tournament, Santa Margherita di Pula i Italien.

Frederikke var oversidder i 1. kvalrunde, og i kvalfinalen vandt hun 6-2, 6-3 over Rosabianca Satta (ITA).

Tirsdag blev det til nederlag i 1. runde, hvor Frederikke tabte 0-6, 3-6 til (846) Luisa Marie Huber (GER).

Frederikke er desuden med i double, hvor hun spiller sammen med Yasmine Guimaraes (BRA). Deres modstandere i 1. runde er Ulrikke Eikeri (NOR)/Valeriya Strakhova (UKR).
Resultatet af kampen foreligger endnu ikke.

Forrige artikelFrederik Løchte Nielsen: ”Holdets mand”, men alligevel helt sin egen
Næste artikelWTA Madrid: Anden runde overstået – her er resultaterne
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.