Efter at have tabt 1. sæt på modstanderens eneste break-mulighed fik Mikael Torpegaard kontrol over situationen og er i kvartfinalen

22-årige Mikael Torpegaard, der er seedet 7 ved $10.000, LB Futures Tournament, Rochester, NY, fik ikke den bedste start, da han i 1/8-finalen  tabte 1. sæt mod (1094) Quinton Vega (USA), der sikrede sig sættet på sin eneste break-mulighed.
Mikael havde også selv en enkelt break-chance, som ikke blev udnyttet.

I 2. sæt fik amerikaneren dog ikke en eneste mulighed for at bryde Mikael, som til gengæld udnyttede 2 af 5 muligheder, og dermed sikrede han sig sættet 6-2.
i 3. sæt var danskeren uhyre effektiv med 3 breaks på 3 muligheder, mens modstanderen kun havde en enkelt mulighed, som ikke blev udnyttet.

Kampen endte således med sejr på 5-7, 6-2, 6-1 til Mikael, som efter kampen betegnede det som noget af en arbejdssejr, som det var rart at komme igennem.

Hans modstander i kvartfinalen bliver 20-årige Julian Zlobinsky (USA), som Mikael kender lidt til fra college, hvor Mikaels finske team-kammerat Herkko Pollanen vandt over amerikaneren 6-2, 6-0, da Buckeyes for ca. en måned siden mødte Texas Longhorns, hvor Benjamin Hannestad snart kan blive team-kammerat med Zlobinsky, der i 1/8-finalen vandt over 4. seedede (818) Hans Hach Verdugo (MEX) 7-5, 7-6(5).

I betragtning af Mikaels meritter i college tennis vil han være oplagt favorit i kvartfinalen, og dermed kan han med stor sandsynlighed igen stå i en semifinale mod 1. seedede (331) Gavin Van Peperzeel (AUS), som i sidste uge vandt 6-4, 6-1 over danskeren.

Mikael boede i sidste uge boede hos et “ældre ægtepar”, som ikke er beriget med WiFi, og derfor havde han ikke mulighed for at berette om sine kampe til Tennisavisen.
Han har efterfølgende fortalt, at australieren simpelt hen var for god i semifinalen, så Mikael ikke kunne stille meget op.

Forrige artikelITF Palma Del Rio: Løchte med doubletitel inden Wimbledon
Næste artikelITF Junior Roehampton: August Holmgren klar til kvalfinale
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.