Som omtalt tirsdag under ITF Oslo: Karen Barbat følger Emma Rønholt i 1/8-finalen skulle både Emma Rønholt og Karen Barbat i aktion onsdag kl. 09, og i tilfælde af sejr til dem begge, kunne de mødes i kvartfinalen.

Det ville dog være at sætte forventningerne urealistisk højt, hvis man forventede, at 16-årige Emma Rønholt allerede i sin 2. ITF-turnering på senior-niveau ville være i stand til at besejre 3. seedede no. 564 Tess Sugnaux (SUI).
Det blev da heller ikke tilfældet, idet Emma tabte 1-6, 2-6. Hun kunne dog ved at nå 1/8-finalen sætte sit første point ind på senior-ranglisten.

Karen Barbat, der er no. 661 på ranglisten, mødte no. 888 Daria Lodikova (RUS), og gennem det meste af 1. sæt var Karen foran med et enkelt break, men Lodikova fik brudt tilbage og tog 1. sæt 7-5.
I 2. sæt var Karen til gengæld bagud sættet igennem, men hun fik brudt tilbage, da Lodikova forsøgte at serve kampen hjem ved 5-3. Det var dog kun en stakket frist, idet Karen i det næste serveparti blev brudt til slutresultatet 7-5, 6-4.

Forrige artikelWTA Sofia: Kampen om 10. pladsen i fuld gang
Næste artikelTV-kampe: Løchte på Livestream TV i både single og double torsdag
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.