Efter revanchekampen i første runde af 10.000 dollar turneringen "Ciudad de Martos" i Spanien, er Frederik Løchte nu i kvartfinalen.

I anden runde af futureturneringen i Spanien stod den 3. seedede dansker over for enndu en spanier. Denne gang i form af Javier Barranco Cosano på bare 17 år. Den unge spanier havde fået et wildcard til turneringen og i første runde slået en kvalifikant i tre sæt.

De tre sæt sad måske i benene, da den unge spanier ikke formåede at volde Løchte de store problemer i kampen, som danskeren vandt med cifrene 6-4, 6-1.

Danskeren holder dermed sin seedning og er nu klar til kvartfinalen i Spanien. Her skal danskeren møde endnu en spanier, Miguel Semmler, som er useedet i turneringen. Løchte må derfor anses for at være storfavorit i opgøret, som spilles fredag d. 17 juni kl. 15.

Forrige artikelITF Buffalo: Torpegaard brager videre
Næste artikelDrømmen er kommet nærmere for Torpegaard
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.