I den forrige omtale fra 24th Sarawak Chief Minister’s Cup (II) i Kuching, Malaysia, ITF Kuching: Flyvende start for alle 4 danske drenge blev det antydet, at August Holmgren har fundet storspillet frem.
Derfor kunne der være grobund for en smule optimisme inden hans 2. runde kamp mod 2. seedede no. no. 153 Francois Kellerman (RSA), hvis tvillingebror Okkie havde besejret August i sidste uge i Ipoh i både single og double.

Efter 1. sæt var kunne det dog godt se ud til, at August igen ville tabe til en af tvillingerne Kellerman, men August har formentlig lyttet til nogle af de gode råd, som han har modtaget fra sin coach, samt lært af erfaringerne fra det knebne nederlag til Okkie, for i de 2 næste sæt blev der vendt om på tingene, og August vandt kampen 1-6, 6-1, 6-3.

I 1/8-finalen møder August en god bekendt af juniorerne, Artem Vu (VIE), som har fået wildcard til turneringen. Inden turneringen i Ipoh trænede de i Vietnam med lokale spillere, som også deltager i Malaysia.
Artem Vu vandt i 2. runde 6-2, 7-5 over 14. seedede Hendrawan Susanto (INA), og han deltog desuden sammen med Patrick Kristensen i double, hvor de tabte 5-10 i 3. sæts match-tie-break.

De 3 øvrige danske deltagere mødte ligeledes seedede og dermed højere rangerede modstandere, og de måtte alle 3 forlade turneringen.
Philip Hjort var godt med i alle partier, men han tabte kampen 2-6, 3-6 til 15. seedede no. 479 Sebastien Butler (GBR), som han tidligere tabte til 2-6, 4-6 i Antalya, Tyrkiet.

Tobias Lentz tabte 1-6, 3-6 til 10. seedede no. 326 Cing-Yang Meng (TPE).
Patrick Kristensen tabte til 11. seedede no. 352 Vorachon Rakpuangchon (THA) efter en tæt tie-break afgørelse i 1. sæt med cifrene 6-7(5), 4-6.

Turneringen har været omtalt i den lokale Borneo Post, hvor der er billede af alle deltagere.

Forrige artikelITF Antalya: Shabib gentager sejr over Sergei Bubka. Ørnø øv!!
Næste artikelITF Heraklion: Søndergaard tabte til 1. seedede efter tæt 1. sæt
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.