ITF Junior Kreuzlingen: Sebastian Grundtvig taber i Schweiz

Det er sjældent det sker, men mandag røg supertalentet Sebastian Grundtvig (HIK) ud allerede i 1. runde.

Med til historien hører det, at Sebastian trods alt stadig er registreret som U14-spiller og hører hjemme i verdens top 50 i sin aldersklasse. I internationale U18-turneringer får han den modstand, som hans unikke talent berettiger ham til. Shweiziske Damien Wenger gav ham modstand, mere end danskeren er vant til, for slutcifrene lød på en Schweizisk sejr på 6/3 6/3 og en sjælden 1. runde exit til danskeren.

Romeo Midtgaard Jivraj er etableret U18-spiller og en af Danmarks bedste i sin aldersklasse. Mandag stod han over for Jod Javier Alt (Schweiz), og efter et tæt opgør, var det Hvidovre-spilleren, der kunne glæde sig over cifrene 7/6(6) 6/4. Tirsdag venter der endnu en lokal mand, den 10. seedede Jakub Paul.

Ude af singlen kunne Sebastian sætte fokus på doublen, hvor han og Romeo ikke havde nogen problemer med at besejre et par Schweizere, Bernhard & Wehrle. Tirsdag venter der danskerne det 8. seedede par.

Hannah Viller Møller (HIK) er ligesom Sebastian et helt unikt talent. Hun topper rangslisten for U14 i Danmark, og i Schweiz er hun takket være sin internationale ranking seedet 3, og går derfor først ind i singleturneringen tirsdag, hvor hun møder en tysk WildCard. Tirsdag er hun også aktion i double med sin engelske makker, Hannah Davies.

Sarah Meibom er ikke at finde på den danske rangliste. Sarah er bosiddende i Schweiz, hvor hun spiller i TC Lausanne. Mandag var hun i aktion mod den lokale Joanne Zuger, og det blev til et dansk nederlag 2/6 1/6.

 

Forrige artikelUS Open: En analyse af mændenes lodtrækning
Næste artikelTE Junior U12: Sille Larsen er videre i Liepaja International Tournement
Avatar photo
Claus Holmen er 59 år, spiller motionisttennis, og er far til et par tennisglade knægte. Claus følger dansk tennis på nært hold – fra de laveste motionistrækker til toppen af eliten. Han rejser rundt og møder en masse tennisspillere, trænere og forældre i alle afkroge af det danske tennislandskab. For Claus rummer en hver sejr i hvilken som helst turnering lige så meget drama som en Wimbledon-finale.