Hverken Johannes Ingildsen eller Christian Sigsgaard fik taget det første skridt mod kvalifikation til French Open, da begge tabte i 1. runde og gik glip af vigtige point til ranglisten

På en dag, hvor vejret ikke har været noget at råbe hurra for alle steder i Danmark, har de danske resultater i forskellige tennis-turneringer heller ikke været blandt de mest opmuntrende, da det blev til 1. runde nederlag til både Frederik Løchte, Mohamed Shabib, Johannes Ingildsen (Joe) og Christian Sigsgaard (Sigs).

Dette indlæg handler om de 2 sidstnævnte, som ved Grade 2 turneringen Plovdiv Cup i Bulgarien skulle forsøge at skrabe de første 20 point sammen i forsøget på at få point nok til at kvalificere sig til deltagelse ved French Open.

Begge mødte modstandere, som er væsentligt højere rangeret, og derfor var der selvfølgelig en oplagt risiko for, at der ikke kom point på kontoen i første forsøg, og desværre blev det tilfældet for de 2 danske juniorer.

Joe spillede dagens første kamp på Court 3 mod no. 137 Dominik Stary (CZE), som vandt 1. sæt 6-2.
I 2. sæt havde Joe hele 9 sætbolde!! ved 5-3, og på en af dem sprang en streng. Tjekken overlevede dem alle og fik derefter hevet sættet hjem med 9-7 i tiebreak til slutresultatet 6-2, 7-6(9).

Joe havde selv denne kommentar efter kampen, som er i kølvandet på en lang række kampe i Antalya de seneste uger

[quote_box_center]”Jeg var ikke til stede i kampen. føler mig mæt efter så mange kampe de sidste 2 uger.”[/quote_box_center]

Sigs spillede lige efter på samme bane mod no. 126 Mattias Siimar (EST), og man skulle næsten tro, at afslutningen på Joes kamp havde påvirket mentalt, for 1. sæt endte 6-0 til esteren, som derefter vandt kampen i 2 sæt 6-0, 6-3.

Nu går vi bare efter doubletitlen

Denne overskrift er også et citat fra Joe, der sammen med Sigs spillede 1. runde i double, hvor de vandt 7-5, 6-1 over (WC) Rrezart Cungu (MNE)/Maximillian Gatev (SUI).

I 2. runde møder de det 3. seedede finske par Aaro Pollanen/Eero Vasa, som i 1. runde vandt 6-3, 6-4 over Kristofer Siimar/Mattias Siimar (EST)

Forrige artikelITF Doha: Shabib ude efter 3 sæt
Næste artikelFED Cup: 16-årig fra Algeriet vandt single mod Norge
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.