I mandagens 1. runde kampe blev det til sikker sejr til Olga Helmi, mens få boldes forskel betød, at Philip Hjorth ikke overvandt hård lodtrækning. Rebekka La Cour Hillingsø spiller tirsdag

2 danske spillere var i aktion på første-dagen af hovedturneringen ved Grade 4 junior-turneringen Oslo ITF 2015.
Det begyndte godt, da Olga Helmi mødte (WC) Sofie Bomark Syversen (NOR), der er Norges bedste i Olgas årgang 2000, og som hun tidligere på året havde besejret med 6-1, 6-3, og der blev heller ikke denne gang tvivl om udfaldet, idet Olga vandt sikkert 6-1, 6-1.

I 1/8-finalen onsdag bliver modstanderen (880) Maria Vittoria Viviani (ITA), som Olga ikke har mødt tidligere, men de tabte begge i sidste uge til (559) Jovana Vukovic (SRB), og i begge tilfælde med 4-6 i 3. sæt, så bedømt ud fra det er der lagt op til en jævnbyrdig kamp.

Tirsdag kl. 1000 spiller Rebekka La Cour Hillingsø, der er gået videre fra kvalifikationen, sin 1. runde kamp mod (688) Katie Lafrance (USA)

I Boys single blev det til en enkelt optræden for Philip Hjorth, der tabte 2-6, 7-5, 2-6 til (709) Simon Carr (IRL).
KB-træner Rune Thomsen har denne kommentar til kampen

[quote_box_center]”I tredje sæt var det få bolde der gjorde forskellen. Philip havde chancerne, men tabte pusten mentalt og fysisk. Det var også en forholdsvis hård lodtrækning for Philip.”[/quote_box_center]

Philip er dog stadig med i turneringen, hvor han også deltager i Boys doubles sammen med Rudolf Molleker (GER), og de spiller tirsdag 1. runde mod David Norfeldt/Axel Oljons (SWE).

Tennisspilleren Philip Hjorth
Foto: Sportsfotograf.com.

Både Olga og Rebekka er med i Girls doubles.
Olga er sammen med Natalija Popovic (SRB) seedet 3, og de møder tirsdag Thilde Kjorstad/Caterina Luisa Rokke (NOR)
Rebekka spiller sammen med Helena Jansen Figueras (ESP) og de spiller tirsdag mod Victoria Halvorsen/Elinor Storkaas (NOR), så Rebekka spiller 2 kampe tirsdag.

Tennisspilleren Rebekka La Cour Hillingsø
Foto: Sportsfotograf.com.

 

Forrige artikelTE U12 Auray: Holger nøjes med 2. runde i Frankrig
Næste artikelWTA Doha: Pas på Caroline ! – Vika er helt klar
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.