Rutinen blev afgørende, da Patrick Kristensen trak sig sejrrigt ud af en uhyre tæt kamp mod hans svenske EureElite team-kammerat Jesper Klov Nilsson

17-årige Patrick Kristensen fik som tidligere omtalt problemer med sin akillessene i sidste uges Grade 3 turnering i Kuching, Malaysia, men han er i mellemtiden taget videre til Thailand, hvor han i denne uge deltager i LTAT ITF Junior Grade 2, Nonthaburi.

En uheldig lodtrækning gjorde, at Patrick allerede i 1. runde (R64) mødte en af team-kammeraterne fra EuroElite, Jesper Klov Nilsson (SWE), som Patrick efter stort besvær besejrede 4-6, 7-5, 6-3.

Patrick fik medical timeout efter 2. sæt på grund af akillessenen, som han betegner som værende en smule skrøbelig, men han håber og tror på, at han vil være klar til 2. runde, hvor han møder 16. seedede Tonkla Mulada (THA), der er no. 319 på ITFs junior-rangliste, hvor Patrick er no. 495.

Patrick pointerer dog, at både han og Dave Bandelin fra EuroElite er påpasselig med ikke at risikere at forværre skaden, og derfor har han fravalgt at spille double.

Herunder nogle billeder og omtale fra kampen mellem de to team-kammerater

Tilføjelse: Efter udgivelsen har Tennisavisen modtaget Patricks egne kommentarer til kampen:

Jeg (Patrick) spillede i dag mod en svensk team kammerat, som er med i vores gruppe. Vi kender hinanden godt ude fra banen, men det er første gang vi mødes på banen. Jesper Klöv, som er en rigtig god baseline spiller og har en klasse baghånd, fik den bedste start på kampen.
Selvom jeg breakede ham i første game, fik han hurtigt breaket tilbage, og var rigtig skarp på alt derfra indtil 2-5, hvor jeg ændrede min spillestil: Mere slice, tempoet ud af kamp og rigtig meget spil på hans forhånd.
Det lykkedes mig at komme på 4-5 egen serv og bolde til 5-5, men Jesper formåede alligevel at tage sættet 6-4.

Andet sæt begyndte som slutningen af andet – rigtig meget slice, tempoet ud af kampen og meget spil på hans forhånd. Det fungerede godt, fordi boldene var blevet meget fladere. Andet sæt er helt lige indtil Jesper fører 5-4 og jeg server, hvor han ender med at have 3 matchbolde i det game, som jeg some how overlever og vinder momentummet. Derfor vinder jeg 7-5 i andet sæt.

Efter andet sæt fik jeg medical timeout, da min angle (skaden fra den forrige uge), stadig er skidt.
Jeg kunne mærke Jesper var træt efter han kom tilbage fra omklædningsrummet, med nyt tøj på. Han har været gennem kvallen og det kan mærkes i starten af tredje sæt, hvor jeg går ind og presser ham med de nye bolde.

Pga min manglende flexibilitet og Jespers træthed, bliver tredje sæt alt om den såkaldte “fuck it” spillestil.
Jeg får hurtigt langt min taktik rigtigt, med “fuck it” og slice på baghånden, hvilket giver er stort temposkift. Det er den ingrediens jeg vinder sidste sæt 6-3.