Benjamin Hannestad og Emilie Francati deltager denne og næste uge i turneringer i Brasilien mod flere af Verdens bedste juniorer. Benjamin starter med sejr over no. 86

Resultatformidlingen fra Grade 1 turneringen Banana Bowl, Brazil SÃO JOSÉ DOS CAMPOS foregår ikke i et tempo, som kan ønske sig, når Tennisavisen gerne vil fortælle om de danske deltageres resultater, men så er det ganske udmærket, at Benjamin Hannestad selv kan fortælle, hvordan det er gået efter første dag.

Benjamin er no. 83 på ranglisten, og han skulle i 1. runde møde no. 86 Denis Shapovalov (CAN), som på forhånd lignede en svær opgave for Benjamin, som har indledt 2015 med nederlag 3-6, 0-6 mod no. 24 Akira Santillan (AUS) i Traralgon forud for Australian Open, hvor det blev til et nyt 1. runde nederlag på 5-7, 5-7 mod Chien Hsun Lo (TPE).

Benjamin har fremsendt denne kommentar til kampen mod Denis Shapovalov

[quote_box_center]”Jeg vandt min første runde kamp idag 6-7(0) 6-1 6-3 mod en meget god spiller fra Canada!
Spillede en rigtig stabil kamp og var god på de afgørende bolde. Det var jeg i dag, fordi jeg var rolig og helt til stede under hele kampen!”
[/quote_box_center]

Benjamin var tydeligvis både glad og lettet over sejren, som fik denne afsluttende kommentar

[quote_box_center]“Fed kamp at vinde, er så glad som man kan være“[/quote_box_center]

Benjamin får det næppe nemmere i 2. runde, hvor han skal møde 15. seedede Sameer Kumar (USA), der er no. 60 på ranglisten og var oversidder i 1. runde.

Emilie Francati er seedet 12 i Girls single, og derfor er hun oversidder i 1. runde

Forrige artikelITF Junior Kramfors: Olga Helmi måtte give sig efter 3½ time
Næste artikelWTA Indian Wells: Fin Wozniacki-lodtrækning. Boserup kvalfinale på Unibet
Ole Dalsgaard Jensen
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.