Semifinalen blev for 2. år i træk endestation for Benjamin Hannestad ved  Grade 1 turneringen Allianz Kundler German Juniors supported by OPTIMAL SYSTEMS i Berlin.

Ranglistens no. 7 Marcelo Tomas Barrios Vera (CHI), der er seedet 1 i turneringen, vandt 6-3, 6-2 i semifinalen, og dermed forsvarer Benjamin de 80 point, som han optjente ved samme turnering i 2014.

Benjamin har selv denne kommentar til sin indsats ved turneringen

[quote_box_center]”En super turnering fra min side af. Vandt nogle flot spillede kampe, men også kampe hvor spillet ikke helt fungerede, men min mentale evne gjorde at jeg vandt! 🙂 “[/quote_box_center]

I morgen flyver Benjamin videre til England, hvor han sammen med sin “room-mate” – og double-makker – Bjorn Thomsen (IRL) forbereder sig til Grade 1 turneringen Nike Junior International Roehampton, hvor også Emilie Francati deltager forud for Wimbledon, hvor Benjamin er i kval og Emilie i hovedturneringen.
Emilie har netop været til eksamen, og tirsdag tager hun til England.

Tilføjelse: Det har tidligere fremgået, at Benjamins finalemodstander var no. 33. Det var en tal-forveksling med antallet af vundne kampe i år. Marcelo Tomas Barrios Vera er faktisk no. 7, og Benjamin er no. 72

Forrige artikelKometen fra Sydkorea: Hyeon Chung
Næste artikelITF Junior Odense: Rebekka matchbold fra titlen. Holmgren vinder double
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.