Torsdag blev "en dag på kontoret" for Mikael Torpegaard, som med sikre sejre i 2 sæt er videre til semifinalen i både single og double

Mikael Torpegaards finske double-makker Herkko Pollanen var som tidligere omtalt meget tæt på at kvalificere sig til at møde sin danske makker og gode ven i kvartfinalen ved den finske $10.000 turnering Future Tennis Helsinki, men 2. seedede no. 591 George Von Massow (GER) forhindrede dette med en kneben sejr i tiebreak i 3. sæt.

Mikael havde det OK med, at han ikke skulle spille mod sin gode ven, og han kunne i stedet tage hævn for vennens nederlag, da han i kvartfinalen vandt en overbevisende sejr 6-0, 6-2 over tyskeren.

Dermed står danskeren efter 3 stensikre sejre, hvor han højst har afgivet 2 partier i et enkelt sæt, igen i en semifinale, hvor han fredag formiddag møder 3. seedede no. 676 Ben Patael (ISR), der på vejen til semifinalen har besejret to unge finske talenter.
I 1/8 finalen vandt han 6-3, 4-6, 6-3 over 17-årige Emil Ruusuvuori og i kvartfinalen blev det 6-1, 6-4 over 19-årige Eero Vasa, som i 1. runde imponerede ved at sende 7. seedede Winston Lin (USA) ud af turneringen med cifrene 7-6(4), 1-6, 6-3.

De to unge finske talenter spiller sammen i double, hvor de overraskende sendte de 1. seedede Mauricio Echazu (PER) og Peter Goldsteiner (AUT) ud efter en tæt match-tiebreak 6-7(1), 6-3, [12-10], og i kvartfinalen vandt de 6-1 6-4 over over deres landsmænd Mika Kosonen og Valtteri Telinkangas, der havde wildcard.

Fredag møder det unge finske par Mikael og Pollanen, der i kvartfinalen vandt problemfrit over Conor Berg/Mitchell Thomas McDaniels (USA) 6-0, 6-3

Forrige artikelSidste runde i damernes DH
Næste artikelStor spænding i herrernes DH
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.