Ved 10.000 dollar turneringen "Sargent & Collins, LLP" fortsætter Mikael Torpegaard de flotte takter, og han er nu i kvartfinalen.

Efter en velspillet førsterunde kamp mod 3. seedede i turneringen, stod den unge dansker over for en mere overkommelig modstander i anden runde af futureturneringen i USA.

I sin anden runde kamp skulle Torpegaard møde en ung amerikaner, Sebastian Korda, på bare 16 år. Den unge amerikaner formåede dog ikke at skabe problemer for danskeren, og Torpegaard bragede forbi den unge spiller med cifrene 6-1, 6-1.

Torpegaard har dermed spillet sig i kvartfinalen i USA ved blot at afgive 5 partier, hvilket er meget imponerende.

I kvartfinalen møder Torpegaard briten, Farris Gosea, som i sin andenrunde kamp slog 6. seedede ud af turneringen med cifrene 7-6(4), 7-5. Det bliver et spændende opgør, da begge spillere har vist gode takter i turneringen, ved at slå en seedet spiller ud.

Kampen bliver spillet fredag d. 17 juni kl. 14:00.

Forrige artikelITF Junior Odense: Alle danskere færdig efter kvartfinale
Næste artikelITF Martos: Løchte sikkert videre i Spanien
Alexander Sunke, 23 år, studerer medievidenskab på Aarhus Universitet og drømmer om at komme til at arbejde som reporter. Han spiller selv tennis i Skovbakken, hvor han også tager ud og spiller turneringer. Alexander er bosat i Aarhus, og vil derfor også hjælpe Tennisavisen.dk med at dække fra det vestlige Tennisdanmark.