Efter den uheldige lodtrækning i kvalifikationen ved $25.000 turneringen Knoll Open 2016 i Bad Saulgau, hvor Karen Barritza i kvalfinalen blev slået ud af den tidligere top 50 spiller Maria-Teresa Torro-Flor (ESP), blev Karen et par dage ekstra i Tyskland i tilfælde af, at der skulle vise sig en mulighed for alligevel at komme med i hovedturneringen som Lucky Loser.

Da lodtrækningen til hovedturneringen i single – samt programmet for tirsdagens kampe – var offentliggjort, optrådte Karens navn ikke nogens steder.
Tirsdagens første kamp på Centrecourt var ifølge programmet en double, hvor det franske par Lou Brouleau og Exixane Lechemia skulle møde det hollandske par Chayenne Ewijk og Rosalie Van Der Hoek, som dog alligevel ikke stillede op.

I stedet fik Karen sammen med Karolina Wlodarczak (AUS) chancen mod franskmændene, og de var meget tæt på at få en sejr, men efter en jævnbyrdig kamp, der endte i match-tiebreak, blev det fransk sejr 4-6, 7-6(2), [10-7].

Karen ventede til onsdag med at forlade Bad Saulgau – i fald der blev en Lucky Loser plads, hvilket dog ikke blev tilfældet, og derfor rejser Karen videre til Belgien, hvor hun deltager i kvalifikationen til næste uges $25.000 turnering Flanders Ladies Trophy Koksijde.

Norges (433) Melanie Stokke, som også havde været gennem kvalifikationen i Knoll Open, vandt overraskende – for undertegnede – da hun i 1. runde mødte Torro-Flor.
Sejren lød på cifrene 6-4, 6-4, og nordmanden møder i 1/8-finalen no. 336 Irina Bara (ROU), som hun tidligere besejrede 6-1, 6-2 i Antalya i 2014.

Malene Stokke tabte til gengæld i doublen, da hun sammen med Iva Primorac (CRO) tabte 5-7, 4-6 til 4. seedede Diana Marcinkevica (LAT) og Elena Bogdan (ROU).
Sidstnævnte tabte som tidligere omtalt til Karen i kvalifikationen i single.

Forrige artikelWTT: Caroline klar til OL efter 2 dages “Happy hour”
Næste artikelITF Kaarina: Torpegaard udfordret af finsk talent og kastevind
Avatar photo
Ole Dalsgaard Jensen er en erfaren tennisentusiast. Han er tidligere formand, træner og leder for NTK-Amager, har siddet i bestyrelsen i KTU og spiller i dag tennis som motionist.