Efter den flotte sejr i første runde af $10.000 future turneringen i Antalya, Tyrkiet er det helt naturligt og også ønskeligt en selvtillidsfuld og meget glad Simon Friis Søndergaard TennisAvisen havde kontakt med. Om selve sejren på 7-5,6-0 over Baris Erguden, Tyrkiet fortæller Simon:

[quote_box_center]Jeg spillede en meget stabil kamp, hvor jeg bevægede mig rigtigt godt. Jeg havde som fokus at spille med ham, men stadigvæk være ham der dikterede. Det syntes jeg lykkedes til dels godt, han var god hvis jeg spillede hårdt og fladt til ham. Så jeg sørgede for at variere spillet godt, så han kan kom ud af hans comfort zone. Jeg følte så snart jeg turde spille, var der ikke tvivl om udfaldet. Men jeg kunne også komme i problemer hvis jeg ikke holdt hovedet koldt og spillede klogt.[/quote_box_center]

Det bliver alt at dømme spanieren Enrique Lopez-Perez Simon skal møde. Spanieren er lige nu nr. 215 på verdensranglisten. I skrivende stund har den spanske spiller vundet første sæt 6-0 mod sin tyrkiske modstander. Om den formodede modstander siger Simon Friis Søndergaard:

[quote_box_center]Ja det bliver formentligt spanieren, han spiller lidt senere så jeg vil prøve at se om jeg ikke kan lure lidt på ham . Jeg ser i hvertfald frem til næste kamp, hvor jeg tror på sejr med det spil og mentale styrke jeg besidder lige nu.[/quote_box_center]

Dejligt at høre fra det danske stortalent, der ganske vist endnu engang må møde op som ‘Underdog,’ men som Simon spiller lige nu, synes odds at blive jævnet ud.

Held og lykke herfra!