8 danskere, ja du læste rigtigt, har i denne uge begivet sig til Tyrkiet hvor de alle spiller kvalifikation til den kommende uges ITF turnering i Antalya.

August Holmgren startede ud med at besejre Emmanuel Luria fra Israel 6-2 6-2.

Thomas Schwencke Lindqvist mødte Yanik Kaelin fra Schweitz, men måtte desværre se sig besejret med mindst mulig margen 7-6(5) 7-6(5)

Frederik Ørvad var blevet parret med amerikanske Robbie Mudge, men selvom det blev til tre sæt, måtte også Ørvad forlade turneringen efter nederlag 6-3 2-6 6-1

Kasper Elsvad stod over britiske Edward Harwood og hev en sejr på 6-4 6-4 i land.

Endelig er også Peter Foersom videre, han besejrede schweiziske Jan Philip Wenger 6-1 6-3.

Både Johannes Ingildsen, Simon Friis Søndergaard og Philip Ørnø har opnået seedning, og deltager derfor først i anden kvalifikations runde.

Med hele otte danske kvalifikationspillere til start er der gode muligheder for at vi kommer til at se et par danskere i hovedturneringen. Hele fem danskere kan spille sig igennem, da lodtrækningen desværre har placeret flere mulige danskermøder.

Forrige artikelDavis Cup: Sæt til Danmark inden Spanien tog sejren
Næste artikelEn lille trøst for Serena – hun slutter året som nr. 1
Avatar photo
Fra sidelinjen følger jeg alt tennis med et dansk islæt, og er selverklæret Frederik Løchte Nielsen-fan. Derudover er jeg betaget af fremtidens stjerner Borna Coric og Alexander Zverev.