Allerede i sin 2. sæson på Pro Circuit touren har Emilie Francati vundet sin fjerde double-titel, da hun vandt finalen i Tyrkiet sammen med Dasha Ivanova

Emilie Francati vandt i sin junior-karriere, som sluttede i 2015, flere double-titler, og i de første to år på Pro Circuit touren har hun også sine bedste resultater i double, hvor hun ofte når langt med forskellige makkere.

I denne uge har Emilie spillet sammen med Dasha Ivanova (USA) ved €15.000 turneringen Tennis Organisation Cup i Antalya i Tyrkiet, og efter en smule besvær i kvartfinalen, hvor de måtte ud i to tiebreaks, er det blevet til relativt sikre sejre på vej mod finalen, hvor modstanderne var 3. seedede Mariana Drazic (CRO) og Arina Folts (UZB).

Heller ikke i finalen blev der efterladt tvivl om, hvor trofæet skulle afleveres, idet det 2. seedede Dansk-Amerikanske par vandt finalen 6-2, 6-4.

Philip Ørnø har fremsendt ovenstående billede efter præmie-overrækkelsen.
Mariana Drazic – i den røde spilledragt – kan håbe på, at det bliver hendes tur til at stå med 1. præmien, når hun i næste uge spiller sammen med Emilie (ved siden af “nisseskægget”).

Her følger en opremsning af de tidligere 3 double-titler til Emilie:
$10,000 Sunderland (IH) – w/E. ARBUTHNOTT;
$10,000 Bastad (CL) – w/C. LISTER;
$10,000 Bastad (CL) – w/C. LISTER;

Emilie har også vundet en enkelt single titel, da hun i slutningen af juniortiden i 2015 vandt en $10.000 turnering i Stockholm.

Philip så ingen grund til, at Emilie efter sejren skulle flyves direkte til Danmark for at spille DH-kamp mod KB lørdag kl. 14, idet han forventer, at den “vigtige kamp” mod KB kommer senere på sæsonen.