Resultatet af første kamp mellem Manila Mavericks og Singapore Slammers blev en særdeles ensidig afføre – gassen var gået af ballonen fra Singapore, da de var sikker på at ende på en 4de plads. I stedet blev der lavet en del sjov og vist nogle flotte slag, som man kender det fra diverse opvisnings kampe. Det er forståeligt at spillerne reagerer sådan, nu da en ny sæson nærmer sig, og skader er det man helst vil undgå. Resultatet af den første match blev 30-15 til Manilla Mavericks. Resultatet betød, at hvis UAE Royals tabte deres kamp mod Indian Aces ville UAE Royals ende på en samlet 3die plads. Det skete så ikke, som I kan se længere nede. Her resultatet af første kamp:


Anden kamp var mellem “hjemmeholdet” UAE Royals og vinderne af turneringen Indian Aces. Jeg så kun glimtvis dagens kampe, men nåede dog at se, at Ana Ivanovic og Kristina Mladenovic leverede en god kamp. Caroline var ikke med i dag. Der blev meddelt at hun var udgået p.g.a. af en skade – ok den tror vi så på, men reelt var Caroline ikke gearet til denne turneringsform, og man stiller vel ikke op, hvis der er en holdkammerat der spiller blændende tennis. Kristina Mladenovic har været reserven, der kom ind, så og sejrede. Ligesom Ana Ivanovic har hun befundet sig godt i denne turnering, så hun har fået megen god sparring før den nye sæson, og er bestemt en spiller vi kan forvente meget af i 2015. UAE Royals vandt kampen 29-15, og kun første sæt mellem Mladenovic og Ivanovic blev vundet af Indian Aces, så det endte med at UAE Royals besatte anden pladsen.


Herunder kan du se de glade vindere og slutstillingen:

Forrige artikelTwitter: Madison Keys hyrer Lindsay Davenports mand
Næste artikelITF Sousse Tunesien
Avatar photo
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.