Mine tanker om denne turnering og den første match – her nedenfor kan du se resultaterne:

 

 

og her de glade vindere fra Indian Aces

 

Jeg synes det er et forfriskende og nytænkende tiltag i tennisverdenen og spillerne ser ud til at nyde formen i fulde drag. De hepper på hinanden og i de indlagte timeouts er der ved at udvikle sig en rigtig holdånd. Det er afslappet og sjovt.

Kampen begyndte med, at den der vandt møntkastet bestemte hvilket sæt der skulle begyndes med, hvilket var nyt. Det blev mix double der lagde ud. Efter en lidt usikker start kom der ro på efter ca. 15 minutter. Det var sjovt at se modtageren af en serv udnytte powerpoint muligheden, hvor det vundne point tæller dobbelt. Den afsluttende 5 minutters shoot-out, i legendernes  sæt, var sjov idet Santoro var en mester i at udnytte tiden fuldt ud. Den der havde flest point efter 5 minutter vandt. Der spilles ikke med LET og det er dog befriende og burde indføres i normale tennis kampe. Det at man ikke skal vinde med 2 point ved fx 40-40, men kun et point, er også noget man skulle indføre generelt i tennis. Ivanovic er helt på toppen og en rigtig humørbombe, skønt at se. Det bedste er at spillerne ikke overanstrenger sig i en periode, hvor de burde ligge ved stranden for at lade op til næste sæson – her lader de op åndeligt og mentalt set, og det er vel i grunden ikke så galt – me thinks 😉

Forrige artikelIPTL: Spilleplan i Manilla
Næste artikelU14 Gøteborg: Olga Helmi tæt på finalesejr.
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.