Her de fleste af de sidste regler i turneringen med forbehold for ændringer og misforståelser 🙂

Tiebreaker
Når scoren når 5-5 i et-sæt, afgør en 7-points Tiebreaker vinderen af sættet.

Match Tie vinder
Det hold, der vinder flest kampe på tværs af de 5 single-sæt kampe spillet, vinder kampen, og får 4 point ekstra føjet til  teamets total points.
Hvis tabende hold får samlet mere end 20 spil point vinder de 2 point yderligere til teamet.
Mere end 10 men mindre end 20  point giver yderligere 1 point til teamet.
Men hvis de vinder mindre end 10 point, får de ikke nogen ekstra point.

Power Point
Hvert hold kan afgøre at næste point der spilles er et Power Point, og de kan gøre det én gang i hvert enkelt sæt. når man er modtager, og det næste point spillet vil tælle dobbelt. Det betyder fx at en spiller efterfølgende kan gå direkte fra 15: 0 til 15:30 ved at vinde Power Pointet, men kan selvfølgelig også i det tilfælde tabe og så står der 40:0 .

Shoot-out
Hvis stillingen er lige ved afslutningen af de fem singlesæt kampe, så vil en en 7 point herresingle Shootout blive spillet. Resultatet tæller som et game point vundet.

Vinder af hele turneringen
I tilfælde af uafgjort i holdenes klassement, er holdet med flest vundne kampe erklæret vinder efter følgende kriterier:

Indbyrdes resultat mellem de 2 hold i de 4 turneringsgange.
Antal point vundet
Antal point tabt
Største point margin i én kamp

lodtrækning

Kompliceret og sikkert noget der er misforstået også, men interessant at se, hvad det bliver til. Caroline er ikke med i Manilla, men træder først til i Singapore. Hun er i øjeblikket i Miami, hvor hun besøger veninden Serena og synger Karaokee samt træner til næste sæson. Caroline deltager i et velgørenhedsarrangement i SIngapore 3. december om formiddagen.

TV dækning

Selve turneringen kan ses på en del TV stationer verden over og i alt regner man med at nå ud til over 300 millioner seere. Når sidste del af turneringen spilles i Dubai kan de allerede melde om udsolgt der, så interessen for denne turnering er stor.

“Hverken Tennistv.com eller de TV-selskaber, som normalt viser tennis i Danmark, sender fra IPTL. Dog kan man på http://www.gfl.tv købe hver kamp enkeltvis for ca. 60 kr. eller samtlige kampe for ca. 420 kr.
Det er endnu uvist, om kampene bliver vist på Bet365.”

Forrige artikelU14 Gøteborg: Olga Helmi i kvartfinale. Drengene ude efter 1/8-finale.
Næste artikelBagsværd Tennis Klub var med til at vinde to medaljer til VM for landshold i racketlon
Leif Hørgren Mortensen
Leif Hørgren Mortensen er selverklæret tennisfan med særlig interesse for WTA-touren og Caroline Wozniacki. Leif er aktiv tennisdebattør på sociale tennismedier og også en stor bidragsyder på det internationale tennissite, Tennisfrontier.com.