Dansk Tennis Forbund inviterer alle tennisinteresserede til Nationalt Tennisseminar 2015 lørdag den 24. januar på Scandic Hotel Copenhagen.

Nationalt Tennisseminar 2015 vil vanen tro være en dag med oplæg, inspiration, netværk og debat for trænere, tennispolitikere, sportschefer, klubledere, spillere samt tennisforældre.

Det overordnede emne er ’fastholdelse’, og du kan bl.a. møde Jesper Frigast Larsen fra DIF’s matchfixingsekretariat, tidligere OL-guldvinder Eskild Ebbesen, ITF-udviklingschef Dave Miley og makkerparret Mikael Trolle/Peter Brüchmann, der har skrevet en bog om sportens største ledere, ligesom udviklingsprojektet ’Moderklubber og vidensdeling i Tennisdanmark’ samt idrættens muligheder i den nye folkeskolereform kommer i fokus.

Som et led i DTF’s nye partnerskabsaftale med Scandic flytter Nationalt Tennisseminar fra Hotel Nyborg Strand til Scandic Hotel Copenhagen nær Søerne i hovedstaden.

Direktør i DTF, Sune Irgens Alenkær, håber selvsagt, at du, dine tennisvenner, træner- eller bestyrelseskollegaer bakker op om Nationalt Tennisseminar 2015.

[quote_box_center]

“Nationalt Tennisseminar er en årligt tilbagevendende begivenhed, der værnes om og prioriteres i DTF. Vi føler, det er vigtigt at initiere et forum, hvor primært frivillige kræfter og tennistrænere kan få ny inspiration og ikke mindst ideudvikle med hinanden. Programmet for 2015-versionen spænder bredt, men den røde tråd er ’fastholdelse’. Dansk tennis står over for mange forskelligartede udfordringer, og vi skal løfte i flok. Forsøger vi herpå, og har vi i en fælles forståelse, forøges chancerne for at lykkes med det, vi på forskellige niveauer stræber mod,” udtaler Sune Irgens Alenkær.

[/quote_box_center]

Information

Hvem: For alle tennisinteresserede – trænere, tennispolitikere, sportschefer, klubledere, spillere, tennisforældre etc.

Hvad: Nationalt Tennisseminar 2015 – en dag med oplæg, inspiration, netværk og debat.

Hvor: Scandic Hotel Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København.

Hvornår: Lørdag den 24. januar 2015. Fra kl. 09.30 til cirka 20.30. Aftensmad serveres kl. 19.00.

Tilmeldingsfrist: 14. december 2014. Benyt denne tilmeldingsblanket. Blandt rettidige tilmeldinger trækkes der lod om et hotelgavekort til Scandic. Tilmeldinger er bindende.

Pris: 1.195 kr. (inkluderer en kursusmappe, et rundstykke, frokost, eftermiddagskaffe, en gave og middag). 995 kr. (eksklusiv middag).

Mere information: Se folder fra DTF eller følg dette link til DTF’s hjemmeside.

Forrige artikelITF Sousse: Julie Noe wildcard til en enkelt kamp
Næste artikelU14 Gøteborg: Den er god nok denne gang. Olga Helmi i semifinale
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.