Serena Williams modstod en livlig og oplagt udfordring fra Agnieszka Radwanska og nåede finalen i Indian Wells fredag ​​aften.

I skarp kontrast til deres møde på samme trin i dette års ustralian Open, befandt Williams sig i en rigtig god udfordrende kamp, men reagerede storslået ved at vinde 11 af de sidste 12 point for at fuldføre en 6-4, 7-6 (1) sejr.

“Jeg elsker tie-breakers og hele mit mål er bare at vinde de første syv point – hvis du gør, kan du ikke tabe,” fortalt Serena umiddelbart efter kampen.

Ingen spiller nogensinde har vundet tre titler i Indian Wells, og 15 år efter sin anden titel vil Williams gå på jagt efter hattrick, når hun står overfor Victoria Azarenka i finalen.

“Hvilken karriere. Jeg havde ikke forventet at være her igen i Indian Wells, endsige i finalen. Det er virkelig utroligt,” tilføjede hun.

Måske inspireret af hendes forestående oprykning til nr.2 på ranglisten, syntes det som om at Radwanska havde forpligtet sig til at angribe Williams fra starten. Beslutningen fik kampen til at udvikle sig til en underholdende forestilling, og det var umiddelbart indlysende, at der ikke ville være nogen gentagelse af Melbourne kampen, en smart baghånds vinder hjalp Aga til et break i åbningspartiet.

Radwanska fortsatte med at holde trykket som sættet skred frem, kun for at se Williams at redde sig ud af problemer med en serie af knivskarpe server. Den manglende sikring med endnu et break viste sig at blive dyr, da Williamses returneringer kom i gang.

En ond baghånd blev katalysatoren som Serena konverterede sit første break point med til niveau på 4-4 og starten til et par overbevisende partie, der sikrede Serena første sæt..

Ved starten af ​​det andet sæt, var Radwanska i fare for at blive blæst væk, Williams bevægede sig gennem gearene og åbnede en 3-0 føring. Radwanska havde dog ikke til hensigt at lade kampen afgøre så let, vandt breaket tilbage og truede endda ved at fremtvinge en tiebreak.Så var det imidlertid slut, Serena vandt 7-1 og kampen 64 76 og sendte Aga tilbage til tegnebrættet.

Semifinalerne endt således.

[1] Serena Williams (USA) d [3] Agnieszka Radwanska (POL) 6 – 4 7 – 6 (1)
[13] Victoria Azarenka (BLR) d [18] Karolina Pliskova (CZE) 7 – 6 (1) 1 – 6 6 – 2

Der spilles finale søndag kl 11 lokal tid. Ret usædvanligt at man har finale så tidligt, men sådan er det i.flg. deres plan. Svarer ca ca. kl.19 dansk tid – med opvarmning mm. ca. 19.15.

[1] Serena Williams (USA) v [13] Victoria Azarenka (BLR)