Hos pigerne er den topseedede Hannah Viller Møller, HIK i finalen efter at have slået 6. seedet Anna Sofie Moltke-Leth, Skovbakken i semifinalen med 6/1 og 6/1.

I finalen venter en af de store overraskelser, nemlig Martha-Elisa Stemann, HIK. Martha-Elisa er useedet i turneringen og sin semifinale vandt hun ligeledes over en anden useedet spiller, Mille Elsborg, Roskilde med cifrene 6/3 og 6/2.

Martha-Elisa skal dog i morgendagens finale finde endnu et gear frem, såfremt hun skal slå klubkammeraten og storfavoritten Hannah.

Hos drengene er det ikke de to topseedede som mødes, men vel nok de to forhåndsfavoritter.

1. seedet er Eric Vanselboim, KB og han vandt da også en klar sejr over Mads Tagesen, Århus 1900 med 6/1 og 6/1. I den anden semifinale stod 2. seedet Niels H. Korsgaard, Fruens Bøge overfor 5. seedet Sebastian Grundtvig, HIK; Sebastian er favorit til at vinde mesterskabet, så det var ingen overraskelse at han vandt semifinalen med 6/1 og 6/2.

Spændende bliver det om Eric kan drille mesterskabsfavoritten Sebastian i søndagens finale.

Forrige artikelATP Miami Open: 96 spillere er blevet til 2
Næste artikelUM Inde U16: I U16 rækkerne er kun få favoritter tilbage
John Kristensen
John Kristensen er medstifter af Tennisavisen.dk. John har spillet tennis i 40 år og har mange års ledererfaring fra tennismiljøet bl.a. som formand for KB Tennis i 10 år.