Caroline Wozniacki spiller i US Open (årets sidste grand slam) også i anden uge af turneringen. US Open for damerne har en præmiesum på $ 18.101.880, hvilket herrernes turneringen i øvrigt også har. Caroline Wozniacki skal i kvartfinalen møde Sara Errani, Italien.

Simon Friis Søndergaard er klar til hovedturneringen hos juniorerne ved US Open i drengesingle. Han møder i første runde 2. seedede Orlando Luz, Brasilien

Frederik Løchte Nielsen spiller i en $ 15.000 future turnering i London, England. I skriven stund vides det ikke hvem Frederik skal møde i første runde.

Frederikke Svarre og August Holmgren (billedet) deltager i Auto Lang Bodensee Junior Open, en grade 5 ITF juniorturnering i Kreuzlingen, Schweiz.

De fleste af landets bedste U16 og U14 spillere deltager i Tennis europe turneringen for U16 spillere der spilles i Birkerød Tennisklub i Danmark.

 

Forrige artikelUS Open: Verdensklasse 3. sæt giver Wozniacki sejr over Sharapova
Næste artikelFinalen om det danske holdmesterskab spilles i dag kl. 16.
Ralph Elm Hansen
Ralph Elm Hansen er inkarneret tennisnørd og har mange års erfaring som tennisskribent. Han har tidligere drevet et af Danmarks mest seriøse tennissites, Tenaro, og har været med i redaktionen på Tennissporten.dk.