Spændende puljer i mellemspillet

I DH Elitedivisionen er grundspillet nu afviklet og holdene er nu delt op i to mellemspilspuljer, samt en nedrykningspulje. Weekendens kampe afgjorde de endelige placeringer, som det fremgår af nedenstående.

Pulje 1:
Der var lagt op til to spændende kampe i den sidste runde af grundspillet; holdene havde vist stor jævnbyrdighed i de første runder. I Gentofte tog hjemmeholdet imod KB, og det blev en meget tæt affære. Herle fire kampe gik i Match Tiebreak (MTB), og her tilsmilede heldet KB, idet holdet vandt alle fire kampe. Gentoftes førstesingle, Christian Sigsgaard var stort set lige landet fra USA, men ikke desto mindre så leverede Gentofte-spilleren en flot kamp mod KBs Martin Pedersen, som dog vandt 10-6 i MTB. August Holmgren vandt 2. singlen i endnu et tæt opgør mod Nicolai Ferrigno, og derpå vandt KBs Mohamed Shabib i et svingende og dramatisk opgør mod Jonas Berg. Den afgørende MTB var ikke just velpillet, dertil var Gentoftespilleren for træt og KBeren utrolig dårligt servende, men vanvittig spændende blev det med flere matchbolde til begge inden KBeren vandt 11-9. I den sidste single spillede Gentoftes Andreas Laulund mod den unge KBer, Kasper Elsvad, også her gik kampen i MTB som Kasper vandt med 10-7. Således 3-1 til KB og da holdet også tog begge doubler, så endte holdkampen med en sejr på 5-1 til KB.
Resultatet betød at KB vandt puljen og valgte at tage resultatet mod Gentofte med i mellemspillet.

I den anden kamp vandt HRT ude mod Århus 1900 med 4-2. Det blev en tæt affære, hvor fire kampe gik i MTB (som alle sluttede med 10-8!!), med to sejre til hvert hold. De to hold skal spille i samme mellemspilspulje og derfor tager HRT 4 point med, Århus 1900 2 point.

Pulje 2:
Puljefavoritten Lyngby slog Hillerød med 4-2 og blev en suveræn puljevinder. Mere overraskende er det nok at Fruens Bøge tog den anden plads i mellemspillet ved at besejre Birkerød med 5-1. Lyngby har 5 point med i mellemspillet, Fruens Bøge 1. Birkerød har 5 point med i nedrykningspuljen, mens Hillerød har 1.

Pulje 3:
I denne pulje var HIK helt suveræne. Holdet slog i sidste runde ATK med 5-1 og blev således en klar vinder af puljen. Mange havde nok regnet med at de danske holdmestre fra indendørs, Skovbakken, skulle tage den anden plads i mellemspillet, men sådan gik det ikke. Savnet af førstesinglen Søren Hess-Olesen var for stort og holdet taber i sidste runde til Virum/Sorgenfri med 2-4. Resultatet betød at Virum-holdet, sammen med HIK, kom med i mellemspillet og begeg hold tager pointene fra deres indbyrdes opgør med; HIK 4 og Vi/So 2. Skovbakken og ATK tager hver 3 point med i nedrykningsspillet.

De to mellemspilspuljer er sammensat som følger:

Mellemspilspulje 1:
Lyngby med 5 point, KB 5, Gentofte 1 og Fruens Bøge 1. Lyngby og KB er favoritter til at nå slutspillet, men Gentofte kan man nok ikke regne ude, mens det bliver svært for Fruens Bøge at spille den store rolle.

Mellemspilspulje 2:
HIK og HRT har begge 4 point med, Århus 1900 og Vi/So har begge 2 point. Der bliver kamp om slutspilspladserne, men mest sandsynligt er det nok at HIK og HRT klarer skærene.

I nedrykningspuljen er stillingen denne:
Birkerød har 5 point, Skovbakken og ATK har 3, mens Hillerød har 1

Forrige artikelFrench Open 2017: Caroline uddelte 2 æg i dag
Næste artikelDagens kampe torsdag 1. juni: Wawrinka vs. Dolgopolov m.fl.
Tennisavisen.dk
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.