Tennisfans over hele verden havde måske forestillet sig, at Caroline Wozniacki var nået et højdepunkt, da hun endelig fik sit længeventede Grand Slam-gennembrud, ved at vinde Australian Open i januar. Men vi tør vædde med, at vores alle sammens Wozniacki stadig har mere i posen.

Ligesom i 2017 har Wozniacki oplevet et år med både op- og nedture, hvor stemningen omkring hendes fantastiske triumf i Oz ikke stod på længe.

Den 27-åriges mulighed for igen at blive verdens nr. 1, blev afsluttet i Madrid Open i sidste uge, efter et chok-nederlag til verden nr. 20, Kiki Bertens, og hendes præstationer på gruset efterlod tvivl om hvordan det skal gå på Roland Garros den 21. maj.

Den næste store begivenhed i tennis, French Open, vil vise om Wozniacki kan stille noget op imod formidable modstandere som fx Serena Williams, Simona Halep og forsvarende mester, Jelena Ostapenko.

Men igen, Wozniacki leverer hendes bedste resultater, når vi mindst venter dem – hendes præstation i Melbourne tidligere i år fortæller alt.

Tipsgiverne på 888sport.dk har prissat tennis-odds for French Open, og har placeret Wozniacki som en 12/1-outsider til at besejre alle i Frankrig, og derved vinde sin første major på en grusbane, som helt sikkert vil være penge værd for tipperne.

Mens Rafael Nadal er kendt som kongen af grus hos herrerne, er der ikke sådan en altoverskyggende spiller på den kvindelige side – og ingen kvinder har formået at forsvare sin titel i French Open siden Justine Henin tilbage i 2007.

Manglen på en Nadal-type på kvindernes WTA Tour, gør det interessant at følge turneringen og ikke mindst at følge Wozniacki – hun er ikke alene om op- og nedture i formkurven – som kan synes overvurderet med en 12/1-vurdering.

Konkurrencen er hård, ingen tvivl om det, men vi håber på, at vi vil se Wozniacki’s berømte varemærke-smil, mens hun løfter French Open-trofæet i Paris den 9. juni – sammen med mange chokerede tilskuere.