Tennisavisen.dk har modtaget dette indlæg fra Morten Sylvest, der pt. er i Rumænien for at se Fed Cup play-off mellem Rumænien vs. Tyskland.
Morten Sylvest. Foto: Sportsfotograf.com
Morten Sylvest. Foto: Sportsfotograf.com

Cluj. Sala Polivanta er hjemmebane for Rumænien, der i weekenden møder Tyskland i Fed Cup play-off.

Undertegnede som er tilstede ved kampen, har været flere steder for at se/dække tennis, men vil dog mene, at denne oplevelse kommer højt op, hvis ikke HELT op på “ranglisten”.

Jeg har tidligere været her i Rumænien og se Danmark spille Davis Cup med et fuldstændig entusiastisk hjemmebanepublikum og i Cluj. Sala Polivanta er jeg ikke i tvivl om at opbakningen til hjemmebaneheltene er 100% optimal.

At se så store navne spille i World Group 1 er trods alt ikke hverdagskost. Jeg har været til “practise” torsdag og i dag fredag, og med det fremmøde som har vist sig (ca. 1.000 fremmødte), er der lagt op til en spændende weekend, hvor det forventes at en fyldt hal (ca. 7.500 tilskuere) vil bakke op om deres helte.

Der vil efterløbende blive opdateret/rapporteret fra weekendens kamp(e).

Rapport fra Morten Sylvest, Cluj. Sala Polivanta, Rumænien

 

 

Forrige artikelATP Monte Carlo: Nadal klar til Wawrinka-møde efter hård fight
Næste artikelFED Cup: Rumænien og Tyskland klar til skæbnekamp
Avatar photo
Tennisavisen.dk er Danmarks største digitale tennisunivers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser, debat og aktuelle opdateringer fra tennisverdenen – både fra Danmark og internationalt.