Et flot DM fik en god afslutning

Finalen i damesingle stod mellem de to KB’ere Mai Grage og Karina Ildor Jacobsgaard, med førstnævnte som forhåndsfavorit.

Begge havde ret problemløst spillet sig i finalen, og stod så igen overfor hinanden i en finale. Første sæt blev særdeles velspillet, omend ingen af de to spillere formåede at holde serv de første seks partier, og det var marginaler der afgjorde sættet med 7/5 til Mai.

Derefter var det tydeligt at Karina ikke havde flere kræfter at byde ind med, og også blev hæmmet af en fiberskade i låret. Andet sæt marcherede Mai igennem uden at se sig tilbage og vandt det med 6/0.

Finalen i herresingle stod mellem storfavoritten Martin Pedersen, KB og stortalentet, 18-årige Christian Sigsgaard, Gentofte. Første sæt afgjorde Martin hurtigt til sin forel med 6/2, men derefter kom Christian betydelig bedre med i duellerne og de to næste sæt blev yderst tætte og spændende.

Begge sæt blev afgjort i tiebreak, og på de afgørende bolde viste Martin virkelig styrke og kunne således vinde kampen med 6/2 7/6 7/6.

Begge finaler blev overværet af et stort fremmødt publikum, som også fik masser af god tennis at klappe af.

Hele ugen har Hareskov-Værløse Tennisklub lagt anlæg og frivillige kræfter til årets danske mesterskaber i tennis, og den opgave forstod klubben at udføre til perfektion. Og når det samtidig sker i fantastisk vejr, så står alle tilbage med et særdeles positivt indtryk af DM Ude 2015. Flot, flot arrangement af DTF og HVT.