Er du blandt de 10 bedste på DTF ranglisten i netop din årgang og har du ambitioner om at nå langt med din tennis og spille internationalt så er nedenstående tilbud helt sikkert noget for dig.

I forsommeren 2014 afholdt Fruens Bøge Tennisklub en træningscamp i samarbejde med Evert Tennis Academy fra Boca Raton i Florida.

Evert havde sendt 3 top-coaches til Odense – 2 med international top erfaring både som spillere og trænere, samt en af verdens førende fysiske tennis trænere.

Campen blev udbudt til de bedste spillere i region Syddanmark og formålet var at give spillere, forældre og trænere et indblik i parametre som mængde, intensitet og metode både på tennisbanen og i træningslokalet.

Campen blev for mange af deltagerne – både spillere og trænere – årets tennismæssige højdepunkt, med input af høj kvalitet leveret af 3 i særklasse kompetente trænere i samarbejde med deltagende spilleres egne klub trænere.

Nu løfter vi baren endu en tak og skaber i foråret 2015, helt præcist 19.-21. Maj, en camp, som specifikt henvender sig til de allerbedste spillere i alle juniorårgange i Danmark.

Der er som udgangspunkt plads til 6 spillere pr. Årgang + 2 wildcards som den afviklende klub disponerer over.

Udtagelsen blandt de tilmeldte spillere er baseret på den danske rangliste pr. 5. maj 2015.

Tilmeldingen åbner 5. april og sidste frist er 8. maj 2015. Man tilmelder sig via e-mail på morten@tidenspsykologer.dk.

Fruens Bøge Tennisklubs hjemmeside, vil der være en opdateret liste over tilmeldte spillere i alle årgange

Herunder lidt om campen i overskrifter:

  • 4 pas om dagen – 09.00-10.15, 10.30-12.00 – pause – 14.00-15.15 og 15.30–17.00. Der vil typisk arbejdes med fysisk og teknisk relaterede pas om formiddagen, mens eftermiddagen er af mere kamp og spil orienteret karakter.
  • 3 fulde dage fra 09.00-17.00 – torsdag afsluttes dog kl. 15.00
  • Maks 4 spillere og én træner pr. bane
  • Orienteringsmøde for spillere, forældre og trænere omrking muligheder for samarbejde med akademiet ( træningsbase før Evert ITF, Eddie Herr og Orange Ball, college tennismuligheder, træner networking, træner/spiller ophold osv.)
  • Medbring din egen træner så I deles om den viden og erfaring som deles ud.
  • De  bedste spillere i alle årgange er samlet på samme sted. Dermed skabes der mulighed for deltagende spillere og trænere for at få maks inspiration og dele viden og erfaringer, networke på tværs af klubber, årgange osv.
  • Juniorlandstræneren vil givetvis kigge forbi
  • Pris for deltagelse 1.650 kr.
  • Overnatning – Scandic Odense ligger 5 minutter fra Fruens Bøge Tennisklub.

I forbindelse med UM i Hørsholm Rungsted i påsken vil der blive afholdt et orienteringsmøde, hvor undertegnede, der er ansvarlig for afviklingen af campen – vil orientere nærmere om indhold og format.

Mødet vil blive afholdt

Tirsdag d. 31. marts kl. 18.00 I Hørsholmhallen v/HRT

Måtte du som spiller være forhindret i at komme, så send dine forældre eller din træner. Vi vil prøve at få et par af sidste års deltagere til at dukke op, ligesom vi håber, at Jens Anker har mulighed for at være til stede.

Herunder er der et par links til aktiviteterne sidste år, samt et link the Evert tennis Academy:

http://fbt-tennis.dk/w/billeder-fra-besoeget-af-evert-akademiet

https://www.tennisavisen.dk/evert-tennis-academy-hvad-er-next-step-naar-du-spiller-tennis

http://www.evertacademy.com